اجرای طرح جلوگیری از ورود منابع آلوده کننده به رودخانه کارون
به گزارش بلاگ پو، احمد رضا لاهیجان زاده در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به اقدمات دو سال اخیر شرکت آب و فاضلاب خوزستان در بحث محیط زیست و جلوگیری از ورود فاضلاب شهری به رودخانه ها اظهار کرد: اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان در دو سال اخیر معادل 20 سال گذشته است.

وی با اشاره به وضعیت زیست محیطی خوزستان در پنج سال آینده اضافه نمود: در پنج سال آینده مردم نیز به وضوح می توانند اثر این اقدمات بزرگ در زمینه زیست محیطی استان را لمس نمایند.
مدیرکل محیط زیست خوزستان با اشاره به عقب ماندگی های 20 سال گذشته استان در بخش فاضلاب توضیح داد: شاید در 20 یا 25 سال گذشته یکی از بخش هایی که خیلی عقب مانده و فعالیت قابل قبولی بر روی آن انجام نگردیده ورود فاضلاب به رودخانه بود که آلودگی های زیادی را در حوزه کارون به وجود آورده بود.
لاهیجان زاده با اشاره به اجرای طرح جلوگیری از ورود منابع آلوده نماینده به رودخانه کارون از سوی آب و فاضلاب خوزستان بیان نمود: فاضلاب های شهری، روستایی (انسانی)، زهاب های کشاورزی و همچنین پساب های صنعتی نیز از منابع آلوده نماینده رودخانه کارون هستند.
مدیرکل محیط زیست خوزستان بیان کرد: فاضلاب های شهری به دلیل اینکه اجرای آن احتیاج به زیرساخت های بزرگ داشت، هزینه های سنگینی را می طلبید که اقدامات خوبی در این زمینه انجام گردیده است.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه