این بلندگوی 1800 دلاری، صدای سه بعدی کنسرت ها را به خانه شما می آورد

به گزارش بلاگ پو، اگر فکر می کنید بلندگوی HomePod با قیمت 350 دلار گران است: در نظرتان تجدیدنظر کنید؛ چون بلندگوی مهندس سابق اپل به نام Cell Alpha قیمتی 1800 دلار دارد.

این بلندگوی 1800 دلاری، صدای سه بعدی کنسرت ها را به خانه شما می آورد

کریستوفر استرینگر؛ طراح و مهندسی که نزدیک به 22 سال (از سال 1995 تا 2017) برای شرکت اپل کار نموده و در سال 2017 این شرکت را برای خلق نوع جدیدی از تجربه صوتی ترک کرد؛ می گوید: این تصور وجود دارد که مردم دیگر به صدا اهمیت نمی دهند؛ ولی این باور چندان درست نیست. مردم همواره جذب تجربه های شگفت انگیز می شوند. هدف شرکت Syng عمومی کردن صدا و از بین بردن مرزهای میان خالق و مستمع است.

اما آیا هر چقدر بلندگوی Cell Alpha خوب و با کیفیت باشد؛ ارزش قیمتی 1800 دلاری برای یک تفریح خانگی را دارد؟ استیون لوی از سایت وایرد این بلندگو را از نزدیک آنالیز نموده و می گوید: بسیار بهتر از دو بلندگوی عالی و خوب است. بلندگوی 500 دلاری Sonos Five در برابر آن یک فناوری قدیمی به نظر می رسد. این بلندگو صدای بسیار باکیفیتی دارد و دیگر به بلندگوی دیگری احتیاج نخواهید داشت.

نوآوری عظیم شرکت Syng این است که اولین بلندگو با پشتیبانی از صدای triphonic برای پر کردن یک اتاق را ساخته است.

Cell Alpha اولین بلندگوی موسیقی این شرکت است و ایده اصلی آن استفاده از سه یا چند کانال صوتی برای دستیابی به صدای فراگیر سه بعدی است. در این بلندگو از فناوری مشابه Spatial Audio محصولات AirPods Pro و Max استفاده شده است.

فناوری Spatial Audio باعث می گردد هنگام تماشای فیلم، صداها از جهت های مختلفی به سوی گوش شما منتشر شوند. هدفون می تواند موقعیت سر شما را ردیابی نموده و به هنگام حرکت سر، هر صدای منتشر شده در همان جهت سر به گوش برسد. این فناوری تجربه نشستن در سالن کنسرت یا سینما را در خانه شما تداعی می نماید.

Cell Alpha برای خالقان موسیقی و محتوای صوتی

استرینگر معتقد است در موسیقی، فقط صدای triphonic تنها استانداردی است که تجربه ای نزدیک به سالن کنسرت را پیاده سازی می نماید. این مهندس سابق اپل می گوید: باید این اتفاق می افتاد و به یک استاندارد ویژه و پایداری برای شنیدن صدای واقعی سه بعدی دست پیدا می کردیم.

برای بلندگوی Cell Alpha یک اپلیکیشن موبایل عرضه شده است که با یاری آن می توانید یک موسیقی را ضبط نموده؛ هر نوازنده و صدای ساز را جدا نموده و روی یک کانال پخش کنید تا به نظر برسد نوازنده ویولون نزدیک شما نشسته است ولی ویولنسل در اشپزخانه است.

این بلندگو می تواند صدای triphonic را شبیه به کنسرت های هولوگرافی برای شما پخش کند. در این کنسرت ها، شما در حال تماشای ویدئویی از یک نوازنده ویولون هستید ولی صدایی که می شنوید؛ با صداهای محیط اطراف شما هم ترکیب شده است.

استرینگر معتقد است بلندگوی Cell Alpha بیشترین یاری را به خالقان موسیقی های خانگی خواهد نمود و دست آن ها را برای پیاده سازی انواع خلاقیت های صوتی و موسیقی باز می نماید. آن ها دیگر احتیاجی به استودیو و فضای کافی برای ضبط موسیقی ندارند و می توانند سطح کیفیت خود را بالاتر ببرند.

باز به پرسش ابتدایی خود برمی گردیم: آیا 1800 دلار برای یک بلندگوی خانگی زیاد نیست؟ بله قطعا قیمت بسیار بالایی است ولی این بلندگو برای افرادی است که می خواهند تجربه واقعی یک صدای سه بعدی و فراگیر را داشته باشند.

بلندگوی Cell Alpha تازه می خواهد وارد بازار گردد و اولین محصول تجاری سازی شده و گسترده شرکت Syng است. قطعا در آینده شاهد کاهش قیمت آن خواهیم بود.

0nlysms.ir: تنها پیامک | مجله موفقیت، پزشکی، خانواده، تکنولوژی، گردشگری، استارتاپ

thailandnet65.ir: سفر به تایلند | تور تایلند ارزان، تور لحظه آخری، تور نوروز بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: یک پزشک
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 50386

به "این بلندگوی 1800 دلاری، صدای سه بعدی کنسرت ها را به خانه شما می آورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این بلندگوی 1800 دلاری، صدای سه بعدی کنسرت ها را به خانه شما می آورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید