باخ: امیدوارم مشعل بازی های المپیک روشنایی انتهای تونل تاریکی باشد
به گزارش بلاگ پو، رئیس کمیته بین المللی المپیک در خصوص معین تاریخ جدید المپیک توکیو توضیحاتی را به کشورها ارائه کرد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از کمیته ملی المپیک، پس از مشخص تاریخ جدید بازی های المپیک، توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک نامه ای به کمیته ملی المپیک کشورها ارسال کرد. باخ در این نامه توضیحاتی را در خصوص مشخص تاریخ بازی های المپیک توکیو ارائه کرد.
متن نامه باخ به توضیح زیر است:
روسای محترم کمیته های ملی المپیک
دوستان و همکاران عزیز،
بعد از تماس تلفنی امروز صبح با آقای موری یوشیرو، رئیس کمیته برگزاری بازی های المپیک، به اطلاع می رساند که تاریخ برگزاری بازی های المپیک توکیو 2020 از 23جولای تا 8 آگوست 2021 مشخص شد.
این تصمیم پس از درخواست های متعدد و بعد از کنفرانس روز پنچ شنبه گرفته شد که از ما خواسته بودید تا در اسرع وقت نسبت به مشخص زمان جدید بازی ها اقدام نماییم. امیدوارم از اینکه ما بدون مشورت مستقیم با شما و تحت فشار زیاد شرایط حاکم، اینچنین تصمیمی گرفتیم ناراحت نشده باشید.
از همین جا از تمامی فدراسیون های بین المللی، کمیته ها و شوراهای المپیک قاره ای و همچنین کمیته برگزاری بازی ها بخاطر حمایت بسیارشان تشکر می نمایم.
پس از این اعلام، من اطمینان دارم که با کوشش و همکاری شما می توانیم براین چالش بی سابقه غلبه نماییم. اکنون بشریت در تونل تاریکی گرفتار شده که مشعل بازی های المپیک می تواند روشنایی انتهای این تونل باشد.
به امید دیدارتان در آینده ای نزدیک، با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و خانواده عزیزتان.
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا