راکیتیچ به شایعات سرانجام داد: ماندن در بارسلونا مایه افتخار من است
به گزارش بلاگ پو، هافبک کروات آبی و اناری های کاتالونیا نگرانی هواداران تیمش درباره آینده او و احتمال رفتنش را رفع کرد.

به گزارش خبرنگاران، ایوان راکیتیچ خاتمه سکوت خود را درباره شایعاتی که راجع به آینده اش و احتمال انتقال او به پاری سن ژرمن وجود داشت شکست و گفت که در نوکمپ می ماند.
چندی پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه پاری سن ژرمن قصد دارد با پیشنهادی 90 میلیون یورویی میزان مقاومت بارسلونا را برای فروش هافبک کرواتش محک بزند و اینکه احتمال خروج او از نوکمپ بعد از اضافه شدن دو هافبک جدید (آرتور ملو و آرتورو ویدال) وجود دارد.
هافبک کرواتی بارسا پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل وایادولید به شبکه تلویزیونی بارسلونا گفت: چیزهای زیادی درباره من گفته گردیده است اما اتفاقی است که افتاده. باید اعلام کنم که من با کلی انگیزه قصد دارم که اینجا بمانم. صادقانه می گویم که برایم هیچ چیزی بهتر از کوشش برای دفاع از اعتبار این تیم نیست. من با تمام توانم برای بارسلونا کوشش خواهم کرد و تا الان هم این کار را نموده ام. روزهایی بوده که من در بارسلونا تحت فشار قرار گرفته ام اما به این نتیجه رسیده ام که بهترین چیزی برای من این است که در بارسلونا باشم و به کارم در این تیم ادامه دهم. از بودن در بارسلونا راضی ام و احساس افتخار می کنم.
منبع: خبرگزاری تسنیمtafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره
namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه