چالش ها و مزایای ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک دنیا

به گزارش بلاگ پو، مسئول فنی ثبت پروپوزال شهر خلاق رشت، درباره اتفاقات خوب پس از ثبت جهانی رشت به عنوان شهر خلاق غذا گفت.

چالش ها و مزایای ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک دنیا

خبرنگاران:فاطمه قدیمی حرفه مسئول فنی ثبت پروپوزال شهر خلاق رشت، درباره تأثیر ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک جهان بر گردشگری غذایی این منطقه اظهار کرد: خوشبختانه شهر رشت در دریافت امتیاز هایی مثل مجوز تأسیس اولین آموزشگاه بین المللی خوراک در ایران، تأسیس اولین باغ موزه شهر های خلاق جهان و انجام مطالعات شهر های خلاق خوراک شناسی عضو راه ابریشم و ارائه برنامه عملیاتی برای آن پیروز بوده است. ما در حیطه مستندسازی، ارائه گزارش و تنظیم عملکرد توانستیم گام های خوبی برداریم.

او اضافه نمود: در بخش ملی نیز با ارائه پیشنهاد تاسیس شبکه ملی شهر های خلاق ایران در سال1396 و امضای بالغ بر22 تفاهمنامه که منجر به برنامه های عملیاتی شد، در محورهای11گانه مورد احتیاج حوزه شبکه شهر های خلاق خوراک شناسی جهان بوده پیروز بودیم. این موارد شامل برگزاری همایش ها، جشنواره ها، تفاهمنامه های تخصصی از جمله کرسی طب سنتی یونسکو در ایران، همکاری با دانشگاه ها، همکاری با انجمن های مردم نهاد، پرداختن به مسائلی مثل امنیت غذایی، عدالت غذایی، تنوع فرهنگی و تنوع پایدار در حوزه خوراک بوده است.

قدیمی حرفه اعلام کرد: در حیطه محلی که در آن با ذی نفعان اصلی پروژه یعنی مردم سر و کار داریم، در 4 سال گذشته بیش از 200 واحد صنفی در حوزه توسعه مراکز عرضه خوراکی داشتیم و اکثر آن ها منوی خوراک محلی دارند. اما یکسان سازی گاری های شهری عرضه محصولات خوراکی به دلیل وجود ضعف در مدیریت شهری و مخالفت بعضی از اعضای شورای شهر، بیش از 2سال است که بلاتکلیف مانده. آموزشگاه خوراک نیز پارسال افتتاح شد، اما پس از آن اقدامی برای سرمایه گذاری در این آموزشگاه صورت نگرفته است. راه اندازی خیابان غذا هم یک سال است که در دستور کار قرار گرفته و همکاران ما در شهرداری رشت کوشش می نمایند که انجام گردد. در مورد یکسان سازی رستوران ها نیز باید همکاری مشترکی بین حوزه خوراک شناسی شهرداری رشت و میراث فرهنگی شکل بگیرد، زیرا ما نمی توانیم در حوزه تخصصی کار میراث ورود کنیم. وزارت میراث فرهنگی نه تنها در ایران بلکه در همه کشور ها استاندارد های خودش را دارد. ما باید سطحی از استاندارد را تعریف کنیم که با اطلاع رسانی، تبلیغات درست، سرو غذای محلی و پایداری تنوع محصول و ارگانیک بودن آن به نتیجه مثبت و موثر برسیم.

مسئول فنی ثبت پروپوزال شهر خلاق رشت گفت: میزان معرفی غذا های شهر رشت به گردشگران داخلی و خارجی تا اندازه ای به احتیاج مردم بستگی دارد. باید ببینیم که ذائقه مردم به چه سمت می رود. ما امروز در شهر رشت امتیاز برگزاری میزبانی بین المللی و بازدید ارزیابان از شهر را از دست دادیم و اگرچه سرمایه گذار خصوصی وجود داشت، از سال 96 تا 98 نتوانستیم میزبانی بین المللی را برگزار کنیم؛ بنابراین امیدوارم همت بیشتری برای حفظ برند شهر خلاق خوراک برای شهر رشت داشته باشیم.

ایپتن

ایپتن | آخرین اخبار و مقالات گردشگری

مجله توسعه دهنده

مجله توسعه دهنده | مجله تکنولوژی و علوم رایانه
منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 10 مرداد 1400 بروزرسانی: 10 مرداد 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 15046

به "چالش ها و مزایای ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چالش ها و مزایای ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید