یزدی های گربه دوست بخوانند
به گزارش بلاگ پو، سرپرست فرمانداری یزد با بیان این که گزیدگی هر نوع حیوان باید توسط شهروندان جدی گرفته گردد گفت: سرایت ویروس هاری به گربه ها تهدیدی جدی برای شهروندان یزدی است.

به گزارش خبرنگاران، احمد ترحمی در نشست بیماری های مشترک انسان و حیوان اظهار کرد: گسترش انتقال بیماری هاری در بین حیوانات و سرایت آن به گربه ها زنگ خطر را برای شهروندان یزدی به صدا درآورده است.
وی با بیان این که آمار حیوان گزیدگی ها در استان یزد متفاوت با نمونه های کشوری است، اضافه کرد: افزون بر 50 درصد حیوان گزیدگی ها در یزد مربوط به گربه ها است و به جهت همزیستی گسترده این حیوان با مردم لازم است هر نوع گزش با دقت و توجه ویژه ای پیگیری گردد.
سرپرست فرمانداری یزد گفت: طغیان در انتقال ویروس هاری به سایر حیوانات ازجمله اسب، روباه، گوسفند، شغال، سگ و گربه ضرورت و حساسیت بیشتر شهروندان در مراقبت و ارتباط با حیوانات را می طلبد.
ترحمی، هماهنگی بیشتر نمایندگان دولت در سایر شهرستان ها را خواهان و توضیح داد: اجرای طرح مشترک و هماهنگ زنده گیری حیوانات در معرض خطر در کنترل شیوع این ویروس مؤثر است.
وی، تأمین داروی مورد احتیاج برای کمپ های نگهداری حیوانات ولگرد و واکسیناسیون آن ها را بااهمیت مطرح کرد و بر لزوم تداوم پروسه زنده گیری، نگهداری، عقیم سازی و رهاسازی حیوانات ولگرد تأکید کرد.
منبع: خبرگزاری ایسناtafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره
namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه