افشای اطلاعات بانکی بدهکاران مالیاتی
به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران : کمیسیون تلفیق بودجه 1400، مصوب کرد که اطلاعات بدهکاران مالیاتی از سوی بانک ها و موسسات اعتباری افشا شود .

به گزارش خبرنگاران ، بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه 1400 ، پزشکان مکلف به پرداخت 10 درصد اقتصادیات شدند که البته شامل حقوق و کارانه نیست.
همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی اقتصادیات هایشان که معوق است و تا انتها سال 99 آن را پرداخت نکردند، بانک ها و موسسات اعتباری مکلف هستند اطلاعات اقتصادی و اقتصادی این اشخاص را در اختیار سازمان امور اقتصادیاتی قرار دهند.
مقرر شد که از زائران عتبات و مرزنشینان یک بار در سال اقتصادیات اخذ شود و زائران اربعین از 4 شهریور 1400 تا 22 مهر 1400 از پرداخت عوارض معاف هستند.
سازمان امور اقتصادیاتی با همکاری شهرداری های سراسر کشور برای سال های 97 تا 1400 مکلف شد تا واحد های مسکونی و خالی از سکنه را به منظور دریافت اقتصادیات از کسانی که چند خانه دارند شناسایی کنند.
منبع: اقتصادنیوزabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت