جام ها مهمتر از اعداد هستند، لیگ تمام نشده است پس کار داریم
به گزارش بلاگ پو، محمدحسین کنعانی زادگان در تبادل نظر با خبرنگاران، با اشاره به کری خوانی های به وجود آمده در فضای مجازی راجع به چهارمین قهرمانی متوالی پرسپولیس در لیگ برتر، شرایط این تیم برای ادامه بازی های فصل جاری و همچنین شرایط خود تبادل نظریی را انجام داده است که در پی می خوانید:

حالا خیالم راحت تر از گذشته است
مدافع پرسپولیس که در بیشتر بازی های فصل جاری به عنوان بازیکن اصلی در قلب خط دفاع این تیم حضور داشت درباره قهرمانی این تیم گفت که واقعاً خوشحالم که به یکی از اهداف فردی و تیمی با پرسپولیس رسیدم. از صمیم قلبم برای جایگاهی که بار دیگر برای هواداران رقم زدیم خوشحالم و می خواهم به هواداران تیم اعلام کنم که جایشان در جشن قهرمانی واقعاً خالی بود.
وی ادامه داد: وقتی پرسپولیس را انتخاب کردم حرف های زیادی زده شد اما مرور زمان و در نهایت کسب جام قهرمانی باعث شد تا خوشبختانه به آنچه که در کنار پرسپولیس می خواستم برسم و گام کوچکی برای شاد کردن دل هواداران بردارم. حالا خیالم راحت تر از قبل است و همراه با سایر بازیکنان برای اهداف بعدی کوشش می کنیم.
جام ها مهم تر از اعداد هستند
کنعانی زادگان در مورد کری هایی که بابت چهار قهرمانی این تیم در فضای مجازی افتاده است اضافه نمود: به هر حال چنین چیزهایی طبیعی است و وقتی هواداران یک تیم قهرمان بی چون و چرا می شوند باید هم خوشحالی نمایند. تمام تیم کوشش کردند تا هواداران حالا شاد باشند.
وی ادامه داد: ما برای جام جنگیدیم و باز هم برای رسیدن به آن کوشش خود را ادامه می دهیم. چیزی مهم تر از این وجود ندارد. اعداد با جام ها می آیند و مهم تر از اینها قهرمانی های است که کسب می کنیم. تاریخ باشگاه پرسپولیس پر افتخار است و هوادارانش همواره به ان می بالند. الان هم ما بازیکنان وظیفه داریم از اسم پرسپولیس به خوبی محافظت کنیم که امیدوارم این فرایند ادامه داشته باشد.
لیگ برایمان تمام نشده است پس کار داریم
مدافع سرخپوشان پایتخت در مورد ادامه بازی های پرسپولیس در لیگ برتر توضیح داد: خیلی زود قهرمان شدیم اما لیگ پابرجاست. وقتی در پرسپولیس بازی می کنی برای بردن به زمین می روی. شاید جام گرفته باشیم و این هم خیلی مهم است اما بازی های به جامانده نیز برایمان اهمیت دارند. ضمن اینکه در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا هم بازی های مهمی داریم که باید با انرژی هواداران و کوششی که می کنیم پیروز شویم. بنابر این هنوز کارمان تمام نشده است و باید به بازی کردن ادامه دهیم.
شرایط پرسپولیس؟ عالی
کنعانی زادگان درباره شرایط این تیم یادآور شد: واقعاً اگر تمریناتمان را ببینید متوجه جدیت در کارهایمان می شوید. از سوی دیگر در رختکن، کاملاً صمیمی هستیم و همه چیز سر جای خودش است. همین الان بازیکنان بزرگی در پرسپولیس هستند که من افتخار می کنم از تجربیات آنها استفاده می کنم. آقا یحیی و سایر مربیان تیم هم که جزئی از تاریخ پرسپولیس هستند. همه چیز در پرسپولیس عالی است و می خواهیم در ادامه نیز با حفظ تمرکز خودمان به جام های بیشتر برسیم.
وی اظهار داشت: قبلاً هم گفتم و باز هم می گویم افتخار می کنم در تیمی هستم که سیدجلال حسینی در ان بازی می نماید. وقتی وارد رختکن می شویم بزرگانی همچون یحیی گل محمدی و کریم باقری نکات فنی را توصیه می نمایند. افکار اعضای تیم واقعاً حرفه ای است و همه برای پیروزیت مجموعه کوشش می نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر