جلوگیری از بیماری های قلبی با مصرف اسید های چرب امگا 6

به گزارش بلاگ پو، محققان اعلام کردند که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

جلوگیری از بیماری های قلبی با مصرف اسید های چرب امگا 6

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، طبق مطالعه و بررسی حدود70 هزار نفر از 13 کشور مختلف، اندازه زیاد اسید لینولئیک در بدن، خطر بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. اسید لینولئیک یکی از رایج ترین اسیدهای چرب امگا 6 غیراشباع است.

براساس گزارش تک اکسپلوریست، گمان می رود که مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 6 اشباع نشده ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را کاهش دهد، علاوه بر این اسیدهای چرب امگا6 اثرات مثبتی بر سوخت و ساز چربی و گلوکز دارد.

بعلاوه این نوع اسیدهای چرب می توانند به کاهش علائم بیماری آرتریت روماتوئید که یک بیماری مزمن التهابی است،کمک کند.

گفتنی است؛ مهم ترین منابع غذایی این اسید چرب روغن های گیاهی مانند روغن سویا، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن بادام زمینی و انواع آجیل ها است.

طبق این گزارش، اسید لینولئیک یکی از اسیدهای چربی است که محافظ سلامت بدن است، بنابراین نباید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 23 مرداد 1404 بروزرسانی: 23 مرداد 1404 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73937

به "جلوگیری از بیماری های قلبی با مصرف اسید های چرب امگا 6" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جلوگیری از بیماری های قلبی با مصرف اسید های چرب امگا 6"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید