خانه دانشجویی چه ویژگی هایی دارد؟

به گزارش بلاگ پو، با آغاز فصل دانشگاه، جنبشی در بین دانشجویان برای آغاز یک سال تحصیلی جدید آغاز می شود. عده ای به دنبال انتخاب واحد و تهیه کتاب های موردنیاز ترم جدید و عده ای دیگر به دنبال خوابگاه و اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی هستند.

خانه دانشجویی چه ویژگی هایی دارد؟

در کشور ایران، انتخاب شهر موردنظر برای ادامه تحصیل، کاملاً به شانس و رتبه فرد بستگی دارد و هیچ دانشجویی به طور قطع نمی تواند پیش بینی کند که در کدام شهر، تحصیل خود را ادامه خواهد داد. به همین دلیل بعد از اعلام نتایج قبولی دانشگاه عده ای مجبور به ترک شهر خود برای ادامه تحصیل می شوند.

دراین بین دانشجویانی هستند که در شهری که قبول شده اند، اقوام یا آشنایانی دارند که برای ادامه تحصیل خود به خانه آن ها می فرایند و تا زمان اتمام دوره تحصیلی در آنجا می مانند. اما بیشتر دانشجویان چنین امکانی را ندارند و باید به دنبال مکانی برای اسکان خود در شهر جدید باشند.

بیشتر دانشگاه ها چنین مسئله ای را پیش بینی کرده و خوابگاه هایی را برای دانشجویانی که هزینه اجاره خانه در شهر جدید را ندارند، در نظر گرفته تا آن ها بتوانند در طول مدت تحصیلی خود را به راحتی و بدون دغدغه اجاره یک مسکن، بگذرانند. اما دانشجویانی هم هستند که تمایلی برای رفتن به خوابگاه های دانشجویی ندارند و ترجیح می دهند طول مدت تحصیلشان را در یک خانه مستقل بگذرانند. این دسته از دانشجویان باید به دنبال اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی باشند.

در بیشتر شهرها خانه ها و آپارتمان هایی وجود دارد که فقط به دانشجویان اجاره داده می شود و شرایط خاص دانشجویان را دارا است، زیرا هر خانه یا آپارتمان دانشجویی باید شرایط ویژه ای داشته باشد که دانشجو را به دردسر نیندازد و هزینه اجاره آن هم به گونه ای باشد که یک دانشجو توان پرداخت آن را داشته باشد.

اینکه یک خانه دانشجویی باید چه شرایطی داشته باشد را در ادامه برایتان شرح خواهیم داد تا بتوانید با یک دید باز برای اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی اقدام کنید.

قدم اول: حتماً یک هم خانه داشته باشید

اما در هنگام انتخاب همخانه حتماً از سلامت رفتار او مطمئن شوید و هرکسی را به زندگی خود راه ندهید که کاری بسیار خطرناک و با عواقب جبران ناپذیر است. سعی کنید یک دوست صمیمی که او را به خوبی می شناسید را به عنوان هم خانه انتخاب کنید تا دچار مسائل شناخت افراد جدید نشوید.

اما گاهی پیش می آید که شما مجبورید با غریبه ها هم خانه شوید و نه تنها یک نفر، بلکه چندین نفر را به عنوان هم خانه های خود بپذیرید. در این گونه موارد حتماً شرط احتیاط را رعایت کرده و مراقب خود باشید و تا زمانی که از سلامت رفتار هم خانه های خود مطمئن نشدید، در هیچ موردی به آن ها اطمینان نکنید.

قدم دوم: آپارتمان را در نزدیک ترین مکان به دانشگاه انتخاب کنید

اغلب خوابگاه های دانشجویی در داخل خود دانشگاه یا در جوار آن قرار دارند تا دانشجویان درگیر معضلات رفت وآمد نشوند. شما نیز برای اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی باید حتماً این نکته را در نظر داشته باشید تا هرروز مجبور نشوید مسافت طولانی ای را برای رسیدن به دانشگاه طی کنید، زیرا گاهی ممکن است که برخی کلاس های شما در ساعت هفت صبح برگزار شوند و اگر راستا شما تا دانشگاه زیاد باشد مجبورید یکی دو ساعت زودتر و زمانی که هوا تاریک است منزل خود را ترک کنید که به موقع به کلاس خود برسید، تازه اگر در ترافیک اسیر نشوید.

اما اگر بنا به هر دلیلی پیروز به اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی در محله های نزدیک به دانشگاه خود نشدید، حتماً در مناطقی جست وجوی خود را ادامه دهید که دسترسی آن ها به وسایل نقلیه عمومی مانند مترو و اتوبوس آسان باشد که شما مجبور نباشید هرروز هزینه زیادی را بابت رفت وآمد با وسایل نقلیه شخصی بپردازید. به هر حال زندگی دانشجویی درآمد کمی دارد و باید در هزینه ها صرفه جویی کرد.

قدم سوم: مراقب محله های بد نام باشید

در هنگام جست و جو برای اجاره آپارتمان دانشجویی یا اجاره خانه دانشجویی حتماً درباره محله ها پرس وجو کنید و از امنیت محله ای که قرار است در آن ساکن شوید، مطمئن شوید. رفت وآمد به دانشگاه ساعت مشخصی ندارد و گاهی شما مجبور می شوید تا دیر وقت در دانشگاه بمانید یا برای تهیه کتاب خاصی به خرید بروید که در این صورت مطمئناً دیروقت به منزل می رسید و اگر محله ای که در آن زندگی می کنید، امن نباشد می تواند منجر به اتفاق های ناگواری برای شما شود. محله های ناامن و بدنام معمولاً مشهور هستند و با یک پرس و جوی ساده می توان آن ها را شناسایی کرد.

در هنگام کسب اطلاعات در مورد امنیت یک محله به حرف های مشاورین املاک زیاد اعتماد نکنید، زیرا ممکن است آن ها برای به دست آوردن سود خود حقیقت را به شما نگویند.

قدم چهارم: خانه های مبله را انتخاب کنید

خانه ها و آپارتمان های بسیاری هستند که صرفاً برای اجاره دادن به دانش جویان در نظر گرفته شده اند و تمامی امکانات یک زندگی ساده دانشجویی را دارند. این گونه آپارتمان یا خانه ها خیال شما را بابت هزینه خرید وسایل راحت می کنند و کمی ازنظر اقتصادی برای شما به صرفه هستند. اما حتماً قبل از ساکن شدن در منزل جدید خود خانه را به خوبی نظافت کنید، زیرا شما نمی دانید قبل از شما چه کسانی در آن خانه سکونت داشته اند و چطور زندگی می کرده اند.

قدم پنجم: مراقب همسایه ها و صاحب خانه باشید

اگر در هنگام اجاره آپارتمان یا اجاره خانه دانشجویی منزل شخصی ای را اجاره کردید که صاحب خانه هم در همان ساختمان زندگی می کرد، حتماً درباره او از همسایه ها پرس وجو کنید تا اول از همه سلامت رفتار داشته باشد و بعد هم رفتار او به گونه ای نباشد که مدام بخواهد در زندگی شما سرک بکشد و حواس شما را به حاشیه ها بکشاند تا از تمرکز بر روی درس خود باز بمانید. همچنین اگر در یک آپارتمان واحدی را اجاره کردید، درباره همسایه ها به خوبی تحقیق کنید تا در نبود شما مسئله ای برای منزلتان پیش نیاید. زیرا همه به خوبی می دانند که دانشجویان بیشتر ساعات روز را در منزل نیستند و ممکن است عده ای بخواهند از این مسئله سوء استفاده کنند و مسائلی را برای شما به وجود آورند.

زندگی کردن در یک شهر غریب اصلاً کار آسانی نیست و اگر با آگاهی در این شهر منزل مناسبی انتخاب نکنید، ممکن است اتفاقات جبران ناپذیری برای شما رخ بدهد.

منبع: هومینگ
انتشار: 20 تیر 1399 بروزرسانی: 20 تیر 1399 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 26352

به "خانه دانشجویی چه ویژگی هایی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خانه دانشجویی چه ویژگی هایی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید