درباره عفونت مجاری ادراری بیشتر بدانید

به گزارش بلاگ پو، باکتری ها می توانند روی هر قسمت از دستگاه ادراری از جمله مثانه و کلیه ها تأثیر بگذارند

درباره عفونت مجاری ادراری بیشتر بدانید

مردان هم ممکن است به عفونت ادراری مبتلا شوند، اما شیوع UTI در زنان بسیار بیشتر است. کوتاه تر بودن مجرای ادرار در خانم ها و نزدیک بودن این مجرا به واژن و مقعد باعث می گردد ورود باکتری ها به مثانه در خانم ها راحت تر صورت بگیرد. بیش از نیمی از زنان در دوره ای از زندگی خود به عفونت ادراری مبتلا می شوند.

افراد دیابتی و مردانی که از مشکل عظیم شدن پروستات رنج می برند از گروه های دیگری هستند که در معرض خطر ابتلا به عفونت ادراری قرار دارند.

علایم شایع UTI شامل احتیاج فوری به ادرار کردن، احساس سوزش هنگام دفع ادرار، احساس درد، احساس فشار یا درد زیر شکم، ادرار کدر یا وجود خون در ادرار و بوی شدید ادرار است.

در صورت درمان نکردن به موقع، عفونت ادراری می تواند به کلیه ها گسترش یابد و مسائل جدی تری ایجاد کند.

برای جلوگیری از عفونت ادراری، باید مایعات زیادی بنوشید، از تعویق زیاد زمان رفتن به سرویس بهداشتی خودداری و مثانه خود را قبل از خواب کاملاً تخلیه کنید.

مطالعات نشان می دهد نوشیدن یک لیوان آب زغال اخته به طور روزانه می تواند به جلوگیری از عفونت های ادراری مکرر یاری کند. تحقیقات جدید همچنین تأثیر مفید سایر محصولات زغال اخته، از جمله زغال اخته خشک و مکمل های غذایی حاوی آن را ثابت نموده است. زغال اخته حاوی ترکیباتی است که می توانند مانع اتصال بعضی از باکتری ها به دیواره مجاری ادرار شوند.

برای تشخیص UTI، پزشک نمونه ادرار شما را از نظر باکتری ها و سلول های خونی آزمایش می نماید. به این عمل آزمایش ادرار گفته می گردد. آگاهی از دستورالعمل مناسب برای چگونگی جمع آوری نمونه ادرار به منظور جلوگیری از آلودگی باکتریایی بسیار مهم است.

UTI معمولا با مصرف آنتی بیوتیک درمان می گردد. این که آنتی بیوتیک ها دقیقاً طبق دستورالعمل پزشک مصرف شوند اهمیت زیادی دارد. همچنین نوشیدن مقدار زیادی آب و مایعات دیگر به منظور دفع ادرار زیاد و تخلیه مثانه، می تواند به برطرف مشکل یاری کند.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: همگردی
انتشار: 25 دی 1400 بروزرسانی: 25 دی 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 38736

به "درباره عفونت مجاری ادراری بیشتر بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درباره عفونت مجاری ادراری بیشتر بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید