ملاقات پرسپولیس - لخویا بدون تماشاگر برگزار می گردد
به گزارش بلاگ پو، کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطرنشان کرد ملاقات پرسپولیس - لخویا بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام پندار خمارلو مدیر روابط عمومی باشگاه، صبح امروز چهارشنبه کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه ای را برای فدراسیون فوتبال ارسال کرد که براساس آن، تماشاگران پرسپولیس از حضور در بازی با لخویا در چارچوب بازی رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان آسیا 2017 محروم شدند و سرخپوشان بدون حمایت طرفداران برابر تیم قطری قرار خواهند گرفت.
این حکم در پی آن صادر شد که در بازی قبلی سرخپوشان، تعدادی از تماشاگران بدون توجه به هشدارها و تذکرهایی که داده شده بود دست به اقداماتی زدند که در نهایت منجر به گزارش بخشی از آنها توسط ناظر مسابقه شد. در این گزارش استفاده از مواد آتش زا مورد توجه قرار گرفته بود. در نامه کنفدراسیون با اشاره به اینکه باشگاه پرسپولیس در سال 2015 به خاطر رفتارهای مشابه تماشاگران خود با محرومیت تعلیقی روبه رو بوده است، آن حکم را پس از دو سال برای بازی با لخویا اعمال کرد.
باشگاه پرسپولیس منتظر دریافت نامه ارسالی است تا با مطالعه دقیق آن آنالیز گردد که آیا امکانی برای تجدیدنظرخواهی وجود خواهد داشت یا نه. باشگاه پرسپولیس امیدوار است، این تجربه باعث گردد تا در آینده با وجود کوشش های فراوان مأموران، برقراری نظم و امنیت، طرفداران و تماشاگران ضمن خود مراقبتی، با مسئولان برای جلوگیری از اقدامات این گونه که به پرسپولیس و طرفداران لطمه می زند، همکاری نمایند.
منبع: تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه