ساندویچ واگیو؛ استیک ژاپنی در دوران قرنطینه

به گزارش بلاگ پو، این برنامهٔ مزّهٔ خبرنگاران به کشف طعم غذای خاص سرآشپز ریف در رستوران ژاپنی کوشیاکی در دُبی می پردازد.

ساندویچ واگیو؛ استیک ژاپنی در دوران قرنطینه

در این روزها که دنیا در حال مقابله با ویروس کروناست و مردم خانه نشین شده اند، آشپزی هم در میان مردم خانه نشین معنای دوباره ای پیدا نموده است.

ریف اُتمان، سرآشپز ژاپنی یک ساندویچ استیک با گوشت گوسالهٔ ژاپنی یا واگیو درست می نماید که آنرا مخففا واگیو ساندو می نامند. .

ریف می گوید این غذا برای قرنطینه عالی است، چون طبخش ساده و راحت است، و نیازی به آماده کردن سبزیجات هم ندارد. می توانید طرز تهیهٔ این غذای خوشمزه و سریع را در بخش مزّهٔ وبسایت خبرنگاران ببینید

ریفت اُتمان که یک سرآشپز حرفه ای است این نکته را جالب می داند که بسیاری از مردم در دوران خانه نشینی به یادگیری آشپزی رو آورده اند و حالا یک پا آشپز شده اند.

ریف در پاسخ این پرسش که تأثیر قرنطینه بر کارش چه بوده است، می گوید: اگر بگویم خوب بوده دروغ است، چون اولش کسادی زیادی داشتیم ولی اخیرا خیلی بهتر شده است.

ریف می افزاید که قرنطینه اخیر باعث شده کارِ غذاهای بیرون بر خیلی رشد کند، امری که به داد صنعت رستورا ن داری رسیده است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: یورونیوز
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 51586

به "ساندویچ واگیو؛ استیک ژاپنی در دوران قرنطینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ واگیو؛ استیک ژاپنی در دوران قرنطینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید