آشپزی

شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص

کوفته گوجه فرنگی یک با دستور تهیه ای ساده و راحت است که در مدت زمان نسبتا کوتاهی هم می توان آن را تهیه کرد. این غذا در مرحله نهایی در فر آماده می شود و می توان آن را در یا قرار داد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی به همراه نکات مهم در...

20 دی 1403

5 روش پخت ماکارونی برای سلیقه های مختلف

پخت ماکارونی به روش های مختلفی در جهان انجام می گردد و ما قبلا به سوال چگونه ماکارونی درست کنیم پاسخ داده ایم، اما در ایران ما بیشتر از روش دم کردن ماکارونی استفاده می کنیم و با اضافه و کم کردن مواد مایه ماکارونی، به این غذا تنوع می دهیم. در ادامه این مطلب...

14 دی 1403

غذاهای محلی ترکیه

غذاهای محلی ترکیه را حتما باید امتحان کنید تا بدانید چطور این غذاها راه خود را به سراسر جهان باز نموده اند و چگونه توانسته اند گردشگران سراسر جهان را شیفته خود نمایند. در مطلبی که می خوانید معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی ترکیه ای را به همراه غذاهای...

13 دی 1403

در سفر بالی به کدام کافی شاپ ها برویم؟

گردشگران در سفر به بالی اندونزی و حین بازدید از جاهای دیدنی شگفت انگیز می توانند به کافی شاپ های این جزیره نیز سری بزنند و یک فنجان قهوه ناب نوش جان نمایند.

1 دی 1403

سفری به دنیای طعم ها: راهنمای غذاهای ترکیه برای ذائقه های ایرانی

ترکیه، همسایه غربی ایران، نه تنها به خاطر جاذبه‌های تاریخی و طبیعی‌اش، بلکه به دلیل تنوع و غنای غذایی‌اش نیز در بین گردشگران ایرانی از محبوبیت بالایی برخوردار است. شباهت‌های فراوان ذائقه‌ی ایرانی و ترکی، تجربه صرف غذا در این کشور را به لذتی دوچندان...

22 آذر 1403

طرز تهیه تارت حلوا: هنر شیرینی سازی ایرانی

حلوا یکی از محبوب‌ترین دسرهای سنتی ایران است که با عطر و طعم خاص خود یادآور مراسم مذهبی و میهمانی‌های اصیل ایرانی است. اما گاهی تنوع در نحوه سرو این دسر سنتی می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش باشد. تارت حلوا، ترکیبی جذاب از خمیر تارت و حلوا، نه تنها...

21 آذر 1403

10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان

انواع سوپ زمستانی در جهانبا سرد شدن هوا، فصل آش و سوپ های خوشمزه فرا می رسد. در کشورهای مختلف از قدیم انواع سوپ و آش و غذاهای گرم و آبکی را برای فصول سرد سال تهیه می کردند و با استفاده از ترکیبات مختلف، غذایی خوشمزه و مقوی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن...

15 آذر 1403

طرز تهیه سوپ ساده رشته به شیوه مجلسی

سوپ ورمیشل، یا سوپ رشته فرنگی، یک سوپ مقوی و خوشمزه است که اگر سرما خوردید یا مهمانی دارید، به عنوان پیش غذا می توانید آن را سرو کنید. این سوپ که از رشته های ورمیشل تشکیل شده، غلظت کمی دارد. سوپ ورمیشل برای مجالس، مهمانی ها و ایام ماه مبارک رمضان بسیار...

14 شهریور 1403

نقد فیلم آشپزی با عشق؛ یک رقابت خوشمزه

غذا اغلب بعنوان یکی از پایه های فرهنگی و تاریخی هر کشور و ملتی شناخته می گردد. این مساله هم اجتناب ناپذیر است که بعنوان یک جامعه، سلیقه های ما تغییر کند و تکنیک هایمان در این هنر بهبود بیابد. گاهی اوقات این تغییر نتیجه تنوع جمعیت یا فناوری است، اما روش...

5 شهریور 1403

طرز تهیه کباب مشهدی (کباب دیگی) در 8 مرحله ساده

کباب مشهدی یا کباب دیگی یکی از غذاهای سنتی مشهدی است که روش درست کردن آن شباهت زیادی به دارد؛ با این تفاوت که در این ، مواد به صورت لایه لایه روی هم قرار می گیرند و پخته می شوند. ضمناً طرز تهیه کباب مشهدی و طرز تهیه کباب همدانی دیگی شبیه هم است، فقط کباب...

1 مرداد 1403

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و رژیمی

اگر از غذاهای تکراری و یکنواخت خسته شده اید، می توانید سالاد ماکارونی تهیه کنید. این غذای خوشمزه را هم می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم می توانید به عنوان تغذیه پس از ورزش نوش جان کنید. سالاد ماکارونی وعده ای کامل برای بچه ها و نوجوانان است که...

27 تیر 1403

طرز تهیه انواع سس در خانه (12 سس معروف)

چه بخواهید انواع ساندویچ، استیک و سوخاری را در منزل تهیه کنید و چه آن ها را در رستوران نوش جان کنید، احتمالا از انواع سس استفاده می کنید. سس هایی مثل سس قارچ، سس سیر و سس پستو را می توان با انواع فست فود و سس توت فرنگی را می توان با انواع سالاد سرو کرد. در...

30 خرداد 1403

طرز تهیه پکوره سیب زمینی محلی و خوشمزه

پکوره سیب زمینی یا پاکوره یک غذای هندی محسوب می گردد که در ایران، جنوبی ها آن را برای وعده افطار خود بسیار درست می نمایند. پایه اصلی این غذای محلی خوشمزه سیب زمینی است که در دسترس همگان واقع شده است. هندی ها و جنوبی ها پکوره را معمولا با ادویه کاری درست...

19 فروردین 1403

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی بهتر از رستوران

اگر از ایرانی ها درباره غذای مورد علاقه شان بپرسید، بی شک در میان جواب ها چندین بار کلمه قیمه را خواهید شنید! این ترکیب منحصربه فرد گوشت و لپه یکی از خورش های اصیل و به شدت پرطرفدار ایرانی است. قیمه از صدها سال پیش به یک غذای سنتی در فرهنگ غذایی این سرزمین...

17 مرداد 1402

روش تهیه سوپی مقوی و سالم برای نوزادان

اگر می خواهید گوشت مرغ را به ترکیب پوره سبزیجات فرزندتان اضافه کنید، پیشنهاد ما سوپ غلیظی با ترکیب مرغ و سبزیجات است.

19 خرداد 1402

خوراکی که برای افراد یک ساله تا نود ساله مفید است!

همه ما معمولا نام سوفله بادمجان را زیاد شنیده ایم ولی این سوفله با نوع بادمجان آن فرق دارد. در این سوفله تنها دو سبزی هویج و سیب زمینی استفاده شده است.

5 خرداد 1402

خودتان سرم ضدپیری پوست بسازید

سرم های ضدپیری پوست مختلفی در بازار وجود دارد که می توانید با تهیه یکی از آن ها از پوست تان مراقبت کنید. اما در کنار این محصولات، خودتان هم می توانید با موادی که در آشپزخانه تان دارید یا خیلی راحت می توانید از عطاری ها بخرید، سرم ضدپیری پوست بسازید.

1 خرداد 1402

طرز تهیه ته چین گرمساری یک ته چین خاص و لاکچری

کویرنشینان غذا های عجیب و غریبی دارند، یکی از آن ها ته چین گرمساری است.

31 فروردین 1402

حلیم بوقلمون، یک افطاری مقوی

حلیم از غذاهای مقوی و سنتی است و در آیین ایرانی، پخت آن در مراسم مذهبی بسیار مرسوم است.

23 فروردین 1402

تهیه سیب زمینی سوخاری خوشمزه

سیب زمینی سوخاری یکی از فست فودهایی است که هواداران زیادی در بین همه دارد.

4 اسفند 1401
تعداد: (481)