شیر مادر؛ ضدسرطان
به گزارش بلاگ پو، آنالیز های مختلف نشان داده وقتی سیستم ایمنی بدن با مصرف شیر مادر بر پایه های محکمی گذاشته می گردد، مثل ساختمانی که بنیانش قوی است و امکان تخریبش کم، بدن هم از ابتلا به بسیاری از بیماری های خودایمنی مانند ام اس و بسیاری از سرطان ها مثل سرطان خون و غدد لنفاوی مصون می ماند.

آنالیز های مختلف نشان داده وقتی سیستم ایمنی بدن با مصرف شیر مادر بر پایه های محکمی گذاشته می گردد، مثل ساختمانی که بنیانش قوی است و امکان تخریبش کم، بدن هم از ابتلا به بسیاری از بیماری های خودایمنی مانند ام اس و بسیاری از سرطان ها مثل سرطان خون و غدد لنفاوی مصون می ماند.
کلستروم یا آغوز شیر مادر حاوی مواد ایمنی بخش مهمی است که می تواند به اسم اولین واکسن زندگی در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های عفونی نقش موثری داشته باشد.
تغذیه با شیر مادر در حد یک حفاظت قابل توجه می تواند نوزاد را از ابتلا به انواع بیماری ها نظیر اسهال، عفونت های تنفسی، عفونت گوش میانی و مجاری ادراری در کودکی و بسیاری از بیماری ها نظیر انواع سرطان ها و ام اس در آینده محافظت کند.
علاوه بر این موضوع، نوزادی که شیر مادر مصرف می نماید، عکس العمل واکسن ها در بدنش قوی تر، رشد و تکاملش بهتر و ضریب هوشی اش بالاتر است. ضمناً تغذیه با شیر مادر باعث می گردد کودک در آینده از ناراحتی هایی از قبیل پوکی استخوان، فشارخون، آلرژی، افزایش قند و چربی خون و بیماری های بدخیم دور بماند. برای مادر شیرده هم این موضوع براساس آنالیز های آماری به اثبات رسیده است که مادرانی که برای مدتی طولانی شیر می دهند، احتمال ابتلایشان به سرطان پستان، دهانه رحم و تخمدان کمتر بوده و در میانسالی کمتر به پوکی استخوان دچار می شوند و ضمناً اندازه شیوع کم خونی هم در آنها پایین تر است.
نکته ای که نباید فراموش کرد اینکه مادر و فرزند در 6 ماهه اول عمر یک وجودند و یکی از رموز موفقیت مادر در امر شیردهی این است که مادر سلامت بوده و گمان نکند برای خوب ایفاکردن نقش مادری باید از خواب و خوراک و استراحت خود دست کشیده و تمام توان خود را نثار فرزندش کند. این باور اشتباهی است. مادر باید کوشش کند خواب نوزاد و خواب خود را هماهنگ نموده و استراحت و غذای کافی داشته باشد و با خلق و خوی خوب توانمندتر باشد تا بتواند از عهده وظایف مادری از جمله شیردهی برآید.
منبع: راسخون