فرستاده ویژه اردوغان وارد بیروت شد
به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران به نقل از العهد، سرکان توپال اغلو فرستاده ویژه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه وارد شهر بیروت شد.

بر اساس این گزارش، وی در صدر هیأتی بلندپایه به بیروت سفر نموده است تا با مقامات لبنانی ملاقات و تبادل نظر کند.
قرار است فرستاده ویژه اردوغان با مقامات ارشد لبنان ملاقات و با آنها در مورد آخرین تحولات این کشور پس از انفجار بندر بیروت تبادل نظر کند.
پیشتر معاون رئیس جمهور ترکیه در جریان سفر به لبنان گفته بود که تا زمان بازسازی و از سر گرفته شدن کار بندر بیروت، ترکیه یکی از بنادر خود را در اختیار لبنان می گذارد.
به دنبال انفجار مهیب بندر بیروت بیش از 170 نفر کشته و هزاران تَن دیگر به شدت زخمی شدند.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
thailandro.ir: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه