فقر ویتامین ها و مواد معدنی در رژیم های غذایی جهانی
به گزارش بلاگ پو، متخصصان علوم تغذیه ای در استرالیا بر اساس نتایج بدست آمده از یک مطالعه اظهارداشتند که رژیم های غذایی جهانی فاقد میزان کافی از مواد معدنی و انواع ویتامین ها هستند.

به گزارش خبرنگاران، براساس تازه ترین مطالعات متخصصان استرالیایی که از سوی CSIRO (سازمان پژوهش های علمی و صنعتی همسود) منتشر شده، رژیم های غذایی در تمامی نقاط دنیا فاقد میزان کافی از ویتامین ها و مواد معدنیِ ضروری برای رشد بدن هستند.
همچنین تا سال 2050 میلادی میزان دریافت کلسیم، ویتامین D، ویتامین E و اسید فولیک مردم سراسر دنیا به اندازه کافی نخواهد بود.
در عین حال در این مطالعه پیش بینی شده که در کشورهای فقیرتر دریافت مواد معدنی ضروری همچون روی (زینک)، آهن، ویتامین K و ویتامین A به میزان پایینی خواهد رسید.
طبق اعلام سازمان دنیای بهداشت (WHO)، کمبود ریزمغذی ها می تواند رشد ذهنی و قدی را مختل نموده و سیستم ایمنی را ضعیف کند.
طبق برآورد این سازمان، بیش از دو میلیون نفر از مردم سراسر دنیا از کمبود ریزمغذی ها رنج می برند.
یکی از محققان این مطالعه گفت: امنیت غذایی در دنیا تنها به مفهوم دریافت میزان کافی کالری نیست. این امکان وجود دارد که فردی مقدار زیادی کالری دریافت کند اما دچار سوء تغذیه باشد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، متخصصان همچنین اظهار داشتند: بزرگترین فاکتور تاثیرگذار بر امنیت غذایی در آینده نزدیک، تغییرات اقلیمی است. تغییر در وضعیت آب و هوایی در کنار تغییر در رژیم غذایی افراد در نهایت بر سیستم کشاورزی و آنچه کشت می گردد، تاثیر خواهد گذاشت.
منبع: خبرگزاری ایسناbanima.ir: مجله گردشگری و مسافرتی بانیما
chinaro.ir: مجله گردشگری چین، سفر به پکن، شانگهای هانگزو