قراردادهای تغذیه دانشجویی رتبه بندی می شوند

رئیس اداره یارانه ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، قصد داریم قراردادهای دانشگاه ها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبه بندی کنیم و ببینیم که دانشگاه ها ازلحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل می نمایند تا به این وسیله بتوانیم برای دانشگاه هایی که قراردادهای ضعیف دارند توصیه های لازم را داشته باشیم.

قراردادهای تغذیه دانشجویی رتبه بندی می شوند

به گزارش خبرنگاران، دکترحسن جعفری، رئیس اداره یارانه های تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه های کشور که با هدف سیاست گذاری و برنامه ریزی و ارتقای سطح کیفی آشپزخانه های دانشگاه های کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار گردید، طی سخنانی اظهار کرد: کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه های کشور توسط صندوق رفاه دانشجویان تشکیل گردیده و جلسات متعددی دارد که سی و چهارمین آن در دانشگاه شهرکرد برگزار گردید.

رئیس اداره یارانه ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان اضافه نمود: این کارگروه کارهای مختلفی ازجمله قرارداد تیپ دانشجویی، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا با پنج آیین نامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، شیوه نامه پخت و نیروی انسانی را تدوین کرد که به کلیه دانشگاه ها ابلاغ شد، تألیف سه کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی که پس از چاپ به دانشگاه ها ارسال خواهد شد تا براساس آن نیروی انسانی آموزش داده گردد تا کیفیت غذا بهبود پیدا کند.

وی در ادامه گفت: رتبه بندی آشپزخانه دانشگاه ها براساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا، بهداشت از دیگر کارهای انجام گردیده در این کارگروه است و آشپزخانه هایی که ازلحاظ تجهیزات و فضا دچار مشکل بودند و در سطح سه قرار می گرفتند با بودجه تخصیص یافته که 50 درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و50 درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاه ها تامین می گردد تا در تابستان سال جاری ارتقا پیدا نمایند و به سمت صنعتی شدن حرکت نمایند.

دکترجعفری اضافه نمود: ما در این کارگروه قصد داریم قراردادهای دانشگاه ها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبه بندی کنیم و ببینیم که دانشگاه ها ازلحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل می نمایند تا بتوان به دانشگاه هایی که قراردادهای ضعیف دارند توصیه های لازم صورت پذیرد.

رئیس اداره یارانه ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، گفت: از برنامه های آینده این کارگروه آنالیز سیستم های کنترل تغذیه دانشجویان است تا دانشگاه هایی را که ازلحاظ سیستم کنترل تغذیه ای در سطح خوبی قرار ندارند، شناسایی کنیم و برای آن ها بسته های آموزشی تدوین کنیم.

دکترعلی اکبر کجباف معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه شش دانشگاه های کشور نیز دراین نشست گفت: سی وچهار مین نشست کارگروه تغذیه دانشجویی دانشگاه های کشور که از سوی صندوق رفاه باهدف آنالیز مباحث پیرامون تدوین قرارداد تیپ تغذیه و نحوه نظارت بر قرارداد تغذیه و سامان دهی امور مربوط به غذاخوری دانشجویی در بخش غذای دانشجویی و رستوران های مکمل در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

در راستای تدوین مطالبی است که دراین کارگروه به صورت تخصصی انجام می گردد و به دنبال تدوین محورهای مورد آنالیز در این کارگروه هستیم تا در شصت و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور که در شهریور برگزارخواهد شد، نهایی شوند و جهت اجرا به دانشگاه ها ابلاغ شوند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم ، وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه نمود: در این راستا کمیسیون های پنج گانه در نشست معاونان که در شهریورماه برگزارمی گردد تشکیل گردیده است که یکی از این کمیسیون ها به منطقه شش و ده محول گردیده که پیرامون مسائل و مشکلات مالی و بودجه ای حوزه دانشجویی بحث می نماید و محورهای ده گانه موردبحث در این کمیسیون، امروز نیز در این کارگروه موردبحث و تبادل نظر نهاده شد و دیدگاه ها و پیشنهادها در بخش دانشجویی در زمینه قرارداد و در زمینه تعدیل و صرفه جویی درراستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح و موردبحث آنالیز نهاده شد تا پس از نهایی شدن در نشست معاونان جهت اجرا به دانشگاه ها ابلاغ گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "قراردادهای تغذیه دانشجویی رتبه بندی می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با قراردادهای تغذیه دانشجویی رتبه بندی می شوند

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید