مسابقات جهانی موی تای مجازی برگزار می گردد
به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی، جواد نصیری رئیس انجمن موی تای ایران و عضو شورای ریاست فدراسیون جهانی در این خصوص گفت: فدراسیون جهانی موی تای (ایفما) اعلام نموده مسابقات جهانی به صورت مجازی، اکتبر سال 2020 (مهرماه امسال) برگزار می گردد،

این رقابت ها، در تمامی رده های سنی و در دو بخش آقایان و بانوان بصورت ویدئویی و در بخش اجرای حرکات انفرادی نمایشی و تمرینی برگزار خواهد شد.
وی اضافه نمود: شرکت در این مسابقات برای تمامی ورزشکاران آزاد و بلامانع است، به شرطی که مورد تأیید رسمی فدراسیون کشور متبوع خود باشند و در خاتمه این مسابقات، به نفرات برتر مدال و حکم قهرمانی از سوی فدراسیون جهانی اعطا خواهد شد.
عضو شورای ریاست فدراسیون جهانی موی تای توضیح داد: بر این اساس، انجمن موی تای ایران نیز در نظر دارد در این مسابقات شرکت نموده و نفرات منتخب انجمن را به فدراسیون جهانی معرفی کند ضمن اینکه فدراسیون جهانی نیز از حضور تیم ایران به عنوان یکی از قدرت های مطرح موی تای جهان که قهرمانی آسیا را یدک می کشد استقبال نموده است.
منبع: خبرگزاری مهرwonder-hanger.ir: واندر هنگر | مجله معرفی کالاها و خدمات و تولید داخلی
10az10.ir: مجله سرگرمی، مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس