مسائل سفر را با این نرم افزار ها به حداقل برسانید
به گزارش بلاگ پو، تاحالا شده که تو سفر دنبال یک آدرس باشین اما نتونید پیداش کنید؟ یا مثلا شده که نتونید با یک شخص خارجی ارتباط برقرار کنید؟ معمولا سفر هایی که میریم با مسائلی همراهه، حتی ممکنه این مسائل قبل از سفر خودشون رو نشون بدن، مثلا یادتون میره یسری وسایل ضروری رو بردارین، پروازتون تاخیر میخوره یا کنسل میشه و خیلی مشکل های دیگه که حتما خودتون میدونید.
اما چجوری میشه این مسائل رو حل کرد؟ خیلی آسونه، کافیه بسته به نیازتون چند تا از نرم افزار های کاربردی در زمینه گردشگری رو روی تلفن همراهتون نصب کنید و از سفر کردن لذت ببرید.
چرا باید در سفر از نرم افزار ها کمک بگیریم؟
برخی اوقات مسائلی که در سفر برای گردشگران به وجود میاد، آرامش رو ازشون می گیره و دیگه نمیتونن به قدر کافی از سفرشون لذت ببرن، برای برای حل این مشکل می تونید از نرم افزار ها استفاده کنید، اما برخی از نرم افزار های مناسب سفر نیاز به دسترسی به اینترنت دارند، آنلاین بودن نرم افزار ها برای گردشگرای تور داخلی مسئله ای نیست، اما گردشگرای تور های خارجی مثل تور اروپا، تور ترکیه، برای دسترسی به اینترنت باید سیم کارت تهیه کنند، در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا به معرفی کاربردی ترین نرم افزار های سفر بپردازیم.
نرم افزار های مسیریابی
مسیریابی در سفر یک از مهم ترین مسائلی است که با آن روبرو می شوید، برای حل این مشکل نرم افزار های متنوعی وجود دارد که در ادامه به کاربردی ترین آن ها اشاره می کنیم.
نقشه گوگل (Google Map)
این نرم افزار امکانات بسیار مناسبی داره و میشه گفت که بیشتر افراد با اون آشنایی دارند، این نرم افزار هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین قابل استفاده هست. برای استفاده آفلاین این این نرم افزار کافیه که قبل از سفر نقشه مقصد مورد نظرتون رو دانلود کنید تا زمانی که به اینترنت دسترسی ندارین، امکانات برنامه در دسترس باشه، گردشگران از این نرم افزار برای مسیر یابی، پیدا کردن مسیر های دوچرخه سواری و پیاده روی استفاده می کنند، همچنین برای جستوجو ایستگاه های مترو و یا مراکز تفریحی و تجاری و هرجای دیگه ای می تونید از نقشه گوگل استفاده کنید، لازمه بدونید که مسیر های پیاده روی و دوچرخه سواری این برنامه بدون اتصال اینترنت در دسترس نیست.
Waze
میشه گفت این نرم افزار بهترین مورد برای مسیریابی با خودرو شخصیتون به حساب میاد، هممون بار ها نام (Waze) رو شنیدیم، این نرم افزار به دلیل امکانات مناسب و نشان دادن اطلاعات ترافیکی جاده ها و مشخص بودن دوربین های موجود در مسیر طرفدارای بسکمک در سرار دنیا داره.
Cool Cousin
شاید خیلی ها حتی نام این نرم افزار رو هم نشنیده باشن، اما باید بدونید که Cool Cousin یکی از نو ترین نرم افزار های مسیریابیه که یک فرق جالب با نرم افزار های عمومی داره، گردشگران نام مقصد مورد نظرشون رو وارد می کنند و نرم افزار مجموعه ای از نقشه های محلی اونجا، آداب و رسوم مردم، رستوران ها و غذا های محلیش ارائه میده.
نرم افزار های زبان
امروزه با پیشرفت صنعت گردشگری سالانه میلیون ها نفر به سفر های خارجی می روند، اما بسکمک از افراد به طور کامل به زبان انگلیسی مسلط نیستند و یا حتی اگر به این زبان مسلط باشید ممکنه مردمان مقصد مورد نظرتان فقط با زبان محلی آشنایی داشته باشند و یا انگلیسی زبان نباشند، پس بهتره که برای روبرو شدن با این افراد، نرم افزار های کاربردی زبان رو بر روی تلفن همراهتون نصب کنید.
گوگل ترنسلیت (Google Translate)
شرکت گوگل برای گردشگران نرم افزار های بسکمک رو طراحی کرده و این هم یکی از معروف ترین اون هاست که البته بجز گردشگران برای بقیه هم کاربردیه، این نرم افزار هم به صورت آنلاین هم بدون دسترسی اینترنت قابلیت ترجمه بیش از 50 زبان زنده دنیا رو داره، گوگل ترنسلیت امکاناتی مانند ترجمه متون به صورت لحظه ای، ترجمه از روی صدای افراد و همچنین ترجمه متن از روی تصاویر رو داره و حتی میتونه براتون متن ترجمه شده رو به زبان مورد نظرتون بخونه.
نرم افزار های کاربردی
نرم افزار های خیلی زیادی وجود داره که شما رو برای داشتن سفری راحت و بدون مشکل همراهی میکنه که در ادامه بهترین اون هارو بهتون معرفی می کنیم.
PackPoint
همیشه قبل از سفر نگرانیم که همه وسایل مورد نیازمون رو برداشتیم یا نه و برخی وقت ها همراه داشتن برخی از وسیله ها در شهری که قراره بریم، ممنوعه و ما از اون ها اطلاع نداریم، این نرم افزار مشکل رو تا حد زیادی حل می کنه، کافیه که مقصد مورد نظرتون رو توی PackPoint وارد کنید تا بهتون لیستی از لوازم مورد نیاز در دسته بندی های گوناگونی مثل سفر های کاری و تفریحی ارائه بده، جالبه بدونید که پیشنهاد هایی هم بر اساس آب و هوای اون منطقه بهتون میده که اگه بهش توجه کنید براتون خیلی کاربردی هست.
Wifi Map
اگه یروزی تو سفر نیاز به اینترنت داشتین اما هیچ راهی به ذهنتون نرسید این برنامه میتونه بهتون کمک کنه، Wifi Map به صورت آفلاین لیستی از اینترنت های رایگان اطرافت رو بهتون نشون میده، گردشگران با استفاده از نقشه این نرم افزار میتونن خودشون رو به نزدیک ترین وای فای رایگان برسونند و از اون استفاده کنند.
FlightAware
کنسل شدن و یا تاخیر پرواز یکی از بدترین مسائل سفر هست، افرادی که پروازشون کنسل میشه باید خیلی زود پرواز بعدی رو رزرو کنن اما گاهی اوقات دیر متوجه این موضوع میشیم و پرواز بعدی هم از دست میره، اما FlightAware مشکل رو حل کرده، کافیه که پرواز مورد نظرتون رو در نرم افزار مشخص کنید تا خودش هر لحظه اون رو پیگیری کنه و شما رو در جریان هر تغییری قرار بده.
Uber
وقتی با هواپیما یا قطار سفر می کنید برای حمل و نقل در مقصدتون ممکنه با مسائلی روبرو بشید، بسکمک از گردشگران از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می کنن اما تاکسی های اینترنتی هم طرفدارای خاص خودشون رو دارند. یکی از معروف ترین نرم افزار ها برای گرفتن تاکسی اوبر نام داره که در واقع همون اسنپ خودمون هست، این نرم افزار تو بیشتر شهر ها و کشور های دنیا خدمات دهی دارد، باید بدونید که برخی از شهر ها تاکسی های اینترنتی مخصوص به خودشون رو دارن که بهتره قبل از سفر با یک جستوجو کوچک اونارو پیدا و نصب کنید.
Grab
احتمالا براتون پیش اومده که قبل از پرواز تو فرودگاه گشنتون بشه اما از ترس اینکه پرواز کنسل شه یا تغییر دیگه ای بکنه از گیت دور نمی شوید، با استفاده از این نرم افزار می تونید تو بسکمک از فرودگاه های دنیا به صورت آنلاین تو فرودگاه غذا سفارش بدین و فقط زمانی که آماده شد برید و تحویل بگیرین.
اسپاتیفای (Spotify)
علاقمندان به موسیقی مخصوصا افرادی که از آیفون استفاده می کنند مسائل بسکمک برای دانلود و گوش دادن به موسیقی دارند، اما شما با نصب این نرم افزار می تونید به تمامی موزیک های بروز دسترسی داشته باشید و اونارو آنلاین گوش بدین، جالبه بدونید که میشه آهنگ هارو ذخیره کرد تا بدون اینترنت هم در دسترس باشند.
شما همراهان عزیر خبرنگاران می تونید با کلیک بر روی لینک های دانلود قرار داده شده برنامه های مورد نظرتون رو از اپ استور (IOS) و گوگل پلی (اندروید) دانلود و روی تلفن همراه خود نصب کنید، با ما همراه باشید تا در قسمت های بعدی این مقاله نرم افزار های بیشتری معرفی می کنیم.
منبع: لحظه آخر