چرا دیگر نباید لب به فست فود بزنید؟

به گزارش بلاگ پو، کارشناسان پس از تجزیه خصوصیات زندگی 3 هزار نفری که در بیمارستان پزشکی در نیو ساوت ولز با تشخیص سکته قلبی بستری شده بودند، به ارتباط بین فست فود و حمله قلبی پی برده اند.

چرا دیگر نباید لب به فست فود بزنید؟

به گزارش اسپوتنیک به نقل از enovosty.com/news، متخصصان دانشگاه نیوکاسل ارتباط غیرمنتظره ای بین رستوران های فست فود و افزایش حملات قلبی در میان شهروندان یافته اند.

به عقیده دانشمندان، تاسیس مراکز فست فود جدید، تعداد حملات قلبی در مجاورت هر محله را به میزان چهار برابر (در هر 100 هزار نفر) افزایش می دهد.

کارشناسان پس از تجزیه خصوصیات زندگی 3 هزار نفری که در بیمارستان پزشکی در نیو ساوت ولز با تشخیص سکته قلبی بستری شده بودند، به ارتباط بین فست فود و حمله قلبی پی برده اند. در حین جمع آوری اطلاعات، آدرس پستی بیماران نیز مورد توجه نهاده شد.

در نتیجه دانشمندان ارتباطی بین گسترش مراکز فست فود و تعداد دفعات حملات قلبی در مناطق مختلف را یافتند. در طول تجزیه و تحلیل، داده هایی از جمله سن، وزن اضافی، سطح فشار، وجود بیماری های دیگر و ... نیز مورد توجه نهاده شد.

یکی از نویسندگان این مقاله با ارائه نتایج این مطالعه در نشست سالانه متخصص قلب و عروق، یادآور شد: فست فود منبع زیادی از نمک و چربی های اشباع را در خود دارد. کمبود ارزش غذایی و در دسترس بودن چنین مواد غذایی باعث می گردد، حملات قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی در میان شهروندان افزایش یابد.

منبع: اسپوتنیک

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: فرادید
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 10313

به "چرا دیگر نباید لب به فست فود بزنید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا دیگر نباید لب به فست فود بزنید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید