چطور سبزیجات تازه رو در روغن زیتون فریزر کنیم؟
به گزارش بلاگ پو، فریز کردن سبزیجات خیلی وقتها باعث میشه طعم و عطرشون به خوبی حفظ نشه و به همین علت خیلی ها از استفاده از سبزیجات فریز شده فراری ان، در حالی که اگه بلد باشیم چطور سبزیجات رو فریز کنیم که طعم و عطرشون حفظ بشه، خیلی وقت ها که سبزی تازه لازم داریم به کارمون میاد. امروز بهت میگم چطور سبزیجات تازه رو فریز کنی که طعم و عطرش عوض نشه و هم زمان زیبایی ظاهریش رو هم حفظ کنه.

روش نگهداری از سبزیجات تازه برای تزیین غذا
فریز کردن سبزیجات معطر مخصوصا اگه در فصل های خاصی موجود باشن و بعد کمیاب بشن خیلی میتونه یاری کننه باشه. من بهتون پیشنهاد میکنم این جور سبزی ها رو در روغن فریز کنید. این روش برای وقت هایی که زمانی برای شستن و خرد کردنش ندارید هم واقعا راه حله. فقط کافیه خرد کنید و روغن زیتون روش بریزید و فریز کنید. هم میتونید در غذا ازش بهره ببرید و هم بذارید آب بشه و بعنوان تزیین غذا بهره ببرید.
یه روش مفید برای داشتن سبزی تازه، معطر و کمیاب
مثلا ریحان در زمستان بسیار کمیابه یا اگر هم باشه، اون طعم و عطر اصلی رو نداره. ولی با این روش خرد کن، روغن بریز، فریز کن همواره میتونید سبزی تازه داشته باشید. این روش برای گشنیز هم کاربردیه. طوری که گاهی برای غذا نیاز زیاد دارید و باید تو خونه داشته باشید. لازم اونو در یخچال یا کابینت نگهدارید چون ممکنه تغییر رنگ بده و برای فریزر کردن مناسب نباشه.
استفاده از روغن و سبزی دلخواه
میتونین از هر روغن و سبزی که میخواید در پخت و پز بهره ببرید. برای فریزر کردن سبزی ها میتونین از روغن زیتون، کره ذوب شده یا روغن نارگیل آب شده بهره ببرید(هر کدوم که مایلید). سبزی خرد شده و روغن رو داخل قالب بریزید و داخل فریزر بذارید.
انتخاب روغن مناسب پخت غذا
اگر در سوپ یا سالاد میخواید بهره ببرید روغن زیتون مناسبه. ولی اگه قراره سبزیجات رو در کباب یا سرخ کردنی ها بهره ببرید بهتره از روغنی بهره ببرید که مناسب دمای بالا باشه.
برای فریز کردن چطور سبزی ها رو خرد کنیم؟
برای مثال، برای نیمرو درست کردن، باید پیازچه رو ریز خرد کنید. اما اگه بخواید با ریحان غذا درست کنین، بستگی به نوع غذا خردش کنین، بعلاوه برای سس درست کردن باید ریحان رو کاملا خرد کنید. اگه هم دوست دارید در غذاهاسبزی تازه مانند گشنیز و ریحان بریزید، پس اونا رو با برگ نگه دارید. برای خرد کردن، حتما از چاقوی تیز بهره ببرید که هم سریع تر کار کنید و هم باعث له شدن سبزی نشید.
پوشاندن کامل سبزی ها با روغن
قبل از اضافه کردن روغن، تا نصف قالب سبزی بذارید و فشار بدید تا جای کافی برای روغن باشه. وقتی روغن میریزید با چنگال، سبزی رو فشار بدید تا کاملا غوطه ور بشن. میتونین روش در بذارید یا سلفون بکشید که سبزی هایی که از روغن زدن بیرون خشک نشن و بو نگیرن. بعد از یخ زدن اونها رو داخل ظرف یا پاکت تمیز بذارید و در فریزر نگهداری کنید.
بهتره از قالب سیلیکونی استفاده بشه تا راحت تر از قالب در بیاد و دیگه نگران خراب شدنش نباشید. فقط قبل از روغن ریختن، قالب رو روی سینی بذارید و بعد روغن بریزید و بذارید داخل فریزر.
منبع: مجله الکترونیک دونفره