کمک! چشمم سکته نموده

به گزارش بلاگ پو، درست مثل سکته مغزی، در یک لحظه اتفاق می افتد. درست در یک چشم به هم زدن؛ جریان خون در شبکیه چشمتان مسدود می گردد و تاری دید یا کوری چشم، بدون هیچ هشدار قبلی شما را درگیر خود می نماید.

کمک! چشمم سکته نموده

به گزارش خبرنگاران، روزنامه هفت صبح در ادامه نوشت: در زمان رخ دادن سکته چشمی، شریان هایی که خون را به بافت می برند و وریدهایی که خون را از بافت برمی گردانند، مسدودگردیده و توانایی انجام وظیفه خود را از دست می دهند.

وقتی سلول های شبکیه چشمتان، اکسیژن مورد احتیاج خود را گرفتن نمی نمایند، زمینه برای سکته چشمی فراهم می گردد. در چنین شرایطی، تنها چند دقیقه زمان کافی است تا آسیبی جدی و غیرقابل درمان به چشم وارد گردد.

چرا این اتفاق می افتد؟

معمولاً انسداد در شریان ها از لخته شدن خون حاصل می گردد و وقتی لخته خون به شبکیه می رسد، می تواند از آنجا به بقیه اندام های بدن انتقال پیدا کند و حتی زمینه را برای سکته مغزی فراهم کند.

افرادی که دچار سکته چشم می شوند معمولاً علائم هشداردهنده کمی را تجربه می نمایند. اغلب آن ها به محض بیدار شدن از خواب صبحگاهی، بدون هیچ احساس دردی، دچار کاهش بینایی در یک چشم می شوند؛ برخی دیگر هم یک ناحیه تاریک یا سایه ای را در نیمه بالایی یا پایین میدان بینایی خود می بینند.

در معرض این مشکل قرار دارید اگر … 40 سال یا بیشتر سن دارید، سیگار می کشید، رادیوتراپی نموده اید، کلیه هایتان بیمار است، اختلال لخته شدن خون دارید، به خاطر دیابت دارو مصرف می کنید، به مشکلات قلبی مثل فیبریلاسیون دهلیزی دچار هستید، دیواره عروق خونی تان التهاب دارد

نشانه های سکته چشم چشمتان سکته نموده اگر …

ناگهان تغییری در دیدتان اتفاق افتاده، به نور حساس گردیده اید، تنها یکی از چشم هایتان درگیر این موضوع گردیده، احساس درد نمی کنید، بخشی از دیدتان تار گردیده، احساس می کنید یک لکه روی چشمتان بر بینایی شما تأثیر گذاشته است.

چه باید کرد؟

انجام معاینات چشمی یا آزمایش های کامل برای آنالیز لخته شدن خون در بدنتان، اولین اقدام بعد از باخبر شدن از مشکل اصلی است.

اگر لخته ای که روی چشمتان است، بزرگ و در موقعیت نامناسب نباشد، احتمال اینکه بتوانید مشکل را به طور کامل رفع کنید، زیاد است. اما در صورت تأخیر در پیگیری موضوع یا شدید بودن آن، ممکن است برای همیشه بینایی تان را از دست بدهید.

اگر تا امروز به این مشکل دچار نگردیده اید، اما نگران ابتلا به آن هستید، سعی کنید فشارخون و قند خونتان را کنترل کنید. متخصصان می گویند دیابت، فشارخون و کلسترول بالا، زمینه را برای ابتلا به این مشکل فراهم می نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 20 شهریور 1397 بروزرسانی: 4 مهر 1399 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 677

به "کمک! چشمم سکته نموده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کمک! چشمم سکته نموده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید