3 خاصیت مهم سیر برای سلامتی
به گزارش بلاگ پو، به عقیده پژوهشگران امکان ابتلا به سرماخوردگی معمولی در افرادی که روزانه مقداری سیر مصرف می نمایند بسیار کمتر از سایر اشخاص است. تحقیقات اجرا شده بیانگر این واقعیت است که مصرف روزانه سیر حاوی آلیسین (بخش خالص سیر که گفته می گردد عامل بیولوژیکی فعال و مهم سیر است) خطر سرماخوردگی را تا نصف کاهش می دهد.

3 خاصیت مهم سیر برای سلامتی
سیر، علاوه بر اینکه طعم دهنده خوبی برای انواع غذا ها محسوب می گردد دارای خواص درمانی مفیدی هم هست.
سه مورد از خواص درمانی سیر عبارتند از:
1-سرماخوردگی را درمان می نماید
به عقیده پژوهشگران امکان ابتلا به سرماخوردگی معمولی در افرادی که روزانه میزانی سیر مصرف می نمایند بسیار کمتر از سایر اشخاص است.
تحقیقات انجام شده بیانگر این واقعیت است که مصرف روزانه سیر حاوی آلیسین (بخش خالص سیر که گفته می گردد عامل بیولوژیکی فعال و مهم سیر است) خطر سرماخوردگی را تا نصف کاهش می دهد.
سیر خام دارای فیتوکمیکال هایی است که می توانند به از بین بردن باکتری ها و ویروس های بیماری زا یاری نمایند.
2-سطح کلسترول را کاهش می دهد
طی نتایج حاصله بیش از 12 تحقیق منتشره، اشکال مختلف سیر (خام، پخته، سرخ شده و.....) سطح کلسترول را به اندازه قابل توجهی پایین می آورند.
از این رو، می توان چنین نتیجه گیری کرد که سیر درمانگر خوبی برای فشارخون بالا و بیماری های قلبی است.
کاهش فشارخون بالا با مصرف سیر کهنه
محققان طی تحقیقات خود اعلام کردند سیر عامل مهمی برای کاهش چربی ها محسوب شده و مکمل های سیر هم نقش مهمی را در درمان کلسترول بالا ایفا می نمایند، به طوری که اندازه کلسترول کل را طی 4 هفته تا اندازه 12 درصد کاهش می دهند.
3-مقاومت بدن را بالا می برد
طی آنالیز های دقیق انجام شده، سیر منبع خوبی از انرژی بوده که موجب تقویت نیروی جسمی شده و استقامت بدن را افزایش می دهد.
اگر روزانه به میزان کم، سیر بخورید در درازمدت شاهد افزایش استقامت و نیروی بدنی خود خواهید شد.
منبع:سلامت نیوز
ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : hasantaleb
/ج
منبع: راسخونabanhome.com: بازسازی ساختمان | برای اجرای یک طرح بازسازی مقرون به صرفه با کارشناسان گروه ساختمانی آبان مشورت کنید