آخرین خبرها درباره مدیران بازداشتی خراسان رضوی
به گزارش بلاگ پو، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی آخرین وضعیت پرونده رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی و فرماندار پیشین خواف را تشریح کرد.

غلامعلی صادقی در گفت وگو با خبرنگاران، در مورد آخرین وضعیت پرونده رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، اظهار کرد: ایشان با وثیقه آزاد نشدند و فعلا قرار بر بازداشت موقت است.
وی ادامه داد: تا زمانی که تحقیقات کامل نشده باشد، شرایط فک قرار فراهم نمی گردد و این قرار باقی خواهد ماند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در مورد اتهامات وارده به مزورعی، افزود: فعلا اتهام ایشان تعیین نشده و در مرحله تحقیقات قرار گرفته است و به صورت کلی علت آن جرایم مالی است.
صادقی در مورد بازداشت فرماندار شهرستان خواف نیز، تاکید نمود: پرونده ایشان هم تحت تعقیب قرار گرفته و در بازداشت هستند.
وی افزود: تحقیقات ایشان در حال اتمام است و بازپرس نیز قرار بازداشت موقت را به وثیقه تبدیل نموده و اگر وثیقه را تودیع نمایند، تا مرحله دادگاه آزاد خواهند شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در مورد دادگاه ویژه جرایم مالی، اعلام نمود: این دادگاه به دلیل آن که در تهران و بعضی از استان ها تشکیل شده در استان ما نیز با پیگیری هایی انجام شده تشکیل شده و یک تعداد پرونده است که به دادگاه ارجاع داده می گردد و مورد آنالیز نیز قرار خواهد گرفت.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه