استانداردهای اولیه دکوراسیون داخلی رستوران

به گزارش بلاگ پو، پیش از این در مقاله ای در رابطه با طراحی دکوراسیون داخلی رستوران شرح دادیم .

استانداردهای اولیه دکوراسیون داخلی رستوران

حال با در نظر دریافت این که طراحی دکوراسیون اجتناب ناپذیر است به آنالیز نکاتی می پردازیم که در وهله اول مورد احتیاج می باشد .

شهرت

یک رستوران برای این که بتواند در خاطر مشتری خود بماند به طراحی متناسب با روحیات و دلنشین احتیاجمند می باشد .

برای این کار از وسایل تزئینی و المان های جدید بهره ببرید .

ایجاد فضایی متمایز و خاص با طراحی داخلی رستوران همراه با کیفیت غذایی خوب امکان پذیر می گردد .

جزئیات به کار رفته در رستوران

استفاده از تنوع و جزئیات در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران با میزان زمانی که مشتریان در رستوران هستند ارتباط دارد .

اگر جزئیات بیش از اندازه به کار بروند سردگی و اگر فضا بیش از حد ساده باشد حس کسل کننده ای به مشتریان دست می دهد .

این مورد از مسائل طراحی دکوراسیون فست فودها ، رستوران ها و کافی شاپ ها می باشد .

تقسیم بندی فضا

دسته بندی مکان هایی از جمله سرویس بهداشتی ، آشپزخانه ، پیشخوان ، سالن و ... باید با توجه به حرکت مشتریان و پرسنل رستوران طراحی گردد .

اگر در قرار دادن این مکان ها در جای مناسب درست عمل نکنیم مسائلی از قبیل ازدحام و ایجاد تداخل بین محیط حرکت مشتریان و پرسنل می گردد .

برای کسب اطلاعات بیش تر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید .

abanhome.com: بازسازی ساختمان | برای اجرای یک طرح بازسازی مقرون به صرفه با کارشناسان گروه ساختمانی آبان مشورت کنید

منبع: بهاران
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 15867

به "استانداردهای اولیه دکوراسیون داخلی رستوران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استانداردهای اولیه دکوراسیون داخلی رستوران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید