ایجاد بازارچه های صنایع دستی در کردستان در اولویت سال 99 واقع شده است
به گزارش بلاگ پو، معاون صنایع دستی کردستان گفت: ایجاد بازار عرضه و فروش تولیدات و محصولات صنایع دستی در سال 99 از اولویت های کاری این معاونت است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، خسرو قاضی زاده گفت: همان طور که فراوری محصولات دارای اصالت، باکیفیت و متنوع از برنامه ها، اهداف و مأموریت های معاونت صنایع دستی استان است، کوشش برای ایجاد بازارچه صنایع دستی و معین مکانی برای فروش و عرضه محصولات فراوریی در این حوزه نیز جزو اولویت ها واقع شده است.
او اضافه کرد: به این منظور با ایجاد و برپایی بازارچه صنایع دستی به طور اختصاصی با بهره گیری از کارشناسان خبره شاغل در معاونت صنایع دستی و با بهره مندی از دانش مشاوران مجرب و توانمند سعی می کنیم با جانمایی مناسب بتوانیم مقدمات تحقق این مهم را در سال 99 اجرایی کنیم.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
asiaro.ir: سفر به آسیا و کشورهای شرق آسیا، آسیای مرکزی و خاورمیانه
thailandro.ir: سفر به تایلند با همه خوشی ها و تفریحات هیجان انگیز