خروج قطار زاهدان - تهران از ریل خسارت جانی نداشت
به گزارش بلاگ پو، معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: خروج دیزل قطار زاهدان- تهران در محدوده تونل های رودماهی شهرستان زاهدان بر اثر سیل خسارت جانی به همراه نداشته است.

روح الله سرگزی گفت: این حادثه بین ساعت 9 تا 10 صبح امروز به علت ریزش سنگ و ورود سیلاب در محل تردد قطار زاهدان - تهران رخ داد.
وی ادامه داد: در این حادثه واگن های مسافربری دچار مشکل نشدند و تنها دیزل قطار از ریل خارج شد که هماهنگی ها برای اتصال و بازگرداندن آن به قطار درحال انجام است.
معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان شمار مسیرهای ارتباطی بسته شده استان براثر سیلاب را 16 محور مطرح کرد و اضافه کرد: این محورها براثر بارندگی های شدید و طغیان رودخانه های محلی از شب گذشته تا به امروز مسدود شده است.
منبع: چمدان
انتشار: 26 آبان 1400
بروزرسانی: 26 آبان 1400
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 18963
به "خروج قطار زاهدان - تهران از ریل خسارت جانی نداشت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خروج قطار زاهدان - تهران از ریل خسارت جانی نداشت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید