دوازده باور غلط درباره سرطان

به گزارش بلاگ پو، زمانی بود که مردم سرطان را یک بیماری نادر می دانستند اما امروزه بسیاری از افراد این ترس را دارند که نکند روزی مبتلا به سرطان شوند. همین ترس زیاد و شیوع سرطان های مختلف باعث شده است که در حال حاضر افسانه ها و شایعه های زیادی در خصوص سرطان شکل بگیرد. در اینجا به بعضی از این باورهای رایج اشتباه می پردازیم.

دوازده باور غلط درباره سرطان

آیا مصرف زیاد قند باعث پیشرفت سرطان می گردد؟

خیر. اما ثابت شده که سلول های سرطانی بیشتر از سایر سلول ها قند مصرف می نمایند. هیچ داه ای وجود ندارد که ثابت کند شیرینی ها منجر به سرطان می شوند؛ و هیچ داده ای هم وجود ندارد که ثابت کند اجتناب از مصرف قند باعث بهبود سرطان می گردد.

آیا شیرین نماینده های مصنوعی باعث بیماری های انکولوژیک می شوند؟خیر. تحقیقات روی ساخارین نشان می دهد که مصرف این محصولات باعث سرطان نمی گردد. همه شیرین نماینده ها تاییدشده سازمان غذا و دارو هستند.

آیا استرس باعث سرطان می گردد؟احساسات افراد بیماری ناپایدار است. افراد خوش بین فعال می مانند و ارتباط خودشان را با جهان حفظ می نمایند و این به آن ها یاری می نماید از پس بیماری برآیند. هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که رابطه بین احساسات و خطر ابتلا به سرطان را ثابت کند.

آیا امواج الکترومغناطیسی باعث بیماری های سرطانی می گردد؟طبق آخرین تحقیقات، پاسخ خیر است. دیوار های خانه شما به میزان کافی شما را از امواج رادیویی حفظ می نمایند.

آیا سرطان ارثی است؟تنها 5-10 درصد از بیماری های سرطانی نتیجه جهش هایی هستند که به نسل بعد منتقل می گردد. 90-95 درصد دیگر از بیماری های سرطانی به علت جهش های ناشی از پیری یا عوامل محیطی ایجاد می شوند.

آیا دئودورانت و ضد عرق موجب سرطان سینه می گردد؟خیر. ترکیبات دئودورانت و ضد عرق باعث تغییر بافت سینه نمی شوند.

آیا رژیم غذایی روی پیشرفت سرطان تاثیر دارد؟تحقیقات اخیر نشان می دهد که اگر شما رژیم غذاییتان را عوض کنید و آغاز به مصرف بیشتر میوه و سبزیجات کنید، احتمال ابتلا به تومور های بدخیم 80% کاهش می یابد.

آیا رنگ مو موجب سرطان می گردد؟هیچ داده ای وجود ندارد که نشان دهد رنگ مو خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. اما بعضی تحقیقات نشان می دهند که آرایشگر هایی که با رنگ مو زیاد کار می نمایند در خطر ابتلا به سرطان مثانه قرار دارند.

آیا دارو های گیاهی سنتی می توانند سرطان را درمان نمایند؟خیر. بعضی دارو ها به افراد یاری می نماید ازپس عوارض جانبی درمان سرطان برآیند. هیچ تحقیقاتی وجود ندارد که نشان دهد دارو های گیاهی می توانند سرطان را درمان نمایند.

آیا تلفن همراه موجب سرطان می گردد؟هیچ تحقیق علمی این را تایید نکرده است. سرطان موجب جهش ژن می گردد و امواج فرکانس پایین تلفن های همراه نمی توانند روی ژنوم تاثیر بگذارند.

آیا بافت برداری یا برداشتن تومور باعث توسعه سلول های بدخیم می گردد؟چنین احتمالی کم است. برای پیشگری از هر نوع خطر، جراحان از قوانین سختگیرانه و فرآیند های خاصی پیروی می نمایند. آنالیز بیش از 2000 بیمار نشان داد چنین چیزی وجود ندارد.

آیا سرطان یک بیماری مسری است؟سرطان واگیردار نیست. تنها در یک مورد سرطان از شخص به شخص دیگری انتقال پیدا کند: پیوند بافت و اعضا.

منبع: سایت برترینها

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: راسخون
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 56602

به "دوازده باور غلط درباره سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دوازده باور غلط درباره سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید