سالانه 6500 تن گوشت قرمز در دامغان فراوری می گردد
به گزارش بلاگ پو، سید محسن طباطبایی در مصاحبه با خبرنگاران، ضمن اشاره به اینکه دامغان با ظرفیت های خوبی مانند پرورش سه هزار نفر شتر می تواند سهم خوبی را در فراوری گوشت قرمز استان سمنان ایفا نماید، تأکید کرد: سالانه در این شهرستان شش هزار و 500 تن گوشت قرمز شامل دام سبک، سنگین و شتر فراوری می گردد همچنین در این شهرستان 45 مرغداری فعال گوشتی و یک واحد مرغداری اجدادی فعالیت دارد.
وی اضافه نمود: دامغان دارای 10 مزرعه پرورش ماهی سرد آبی با ظرفیت تولید سالانه 200 تن و 57 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی با ظرفیت 50 تا 100 تن است که این مجموعه ها برای 80 نفر اشتغال ایجاد نموده اند.
وجود 108 پایانه تولید پسته در دامغان
مدیر جهاد کشاورزی دامغان بابیان اینکه 512 خانوار عشایری با 120 هزار دام سبک در سطح شهرستان فعالیت دامی و عشایری دارند، تأکید کرد: 10 هزار کلونی زنبور عسل با تولید سالانه 80 تن عسل و اشتغال 500 نفر ساماندهی گردیده است.
طباطبایی همچنین گفت: دو مزرعه پرورش شترمرغ با ظرفیت تولیدی چهار هزار و 500 قطعه جوجه، 19 هزار هکتار باغ میوه هسته دار و دانه دار شامل 16 هزار و 900 هکتار باغ پسته با تولید متوسط یک هزار و 300 کیلوگرم در هکتار از دیگر ظرفیت های دامغان در بخش کشاورزی و دام و طیور است.
وی اضافه نمود: 108 پایانه فرآوری پسته در دامغان وجود دارد که از این تعداد 25 باب صنعتی و مابقی نیمه صنعتی هستند.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها