سایت تاریخی طاق بستان از زباله پاک سازی شد
به گزارش بلاگ پو، سایت تاریخی طاق بستان کرمانشاه به مناسبت هفته گردشگری از زباله ها پاک سازی شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، کیکاوس جلیلیان معاون گردشگری این اداره کل در گفت و گویی، با اشاره به شروع هفته گردشگری از پنجم مهر، اظهارکرد: درطول این هفته برنامه های مختلفی را تدارک دیده ایم.
او پاک سازی محوطه های تاریخی، طبیعی و گردشگری استان را از جمله این برنامه ها مطرح نمود و گفت: در این راستا عصر روز گذشته (هفتم مهر) سایت تاریخی طاق بستان از زباله ها پاکسازی شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان تاکید نمود: این برنامه با شعار توسعه گردشگری پایدار و حفاظت از منابع آن باحضور بیش از 50 نفر از علاقه مندان به بناهای تاریخی استان برگزار گردید.
او هدف از برگزاری این برنامه را ترویج فرهنگ نگهداری و حفاظت از آثار تاریخی و طبیعی استان مطرح نمود.
جلیلیان یادآورشد: طرح پاک سازی محوطه های تاریخی و طبیعی استان در هفته گردشگری علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان ها نیز برگزار خواهد شد.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها