شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص

به گزارش بلاگ پو، کوفته گوجه فرنگی یک با دستور تهیه ای ساده و راحت است که در مدت زمان نسبتا کوتاهی هم می توان آن را تهیه کرد. این غذا در مرحله نهایی در فر آماده می شود و می توان آن را در یا قرار داد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی به همراه نکات مهم در طرز تهیه آن می پردازیم.

شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه کوفته گوجه فرنگی

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کردهنیم کیلوگرم
پیاز1 عدد بزرگ
تخم مرغ1 عدد
آرد سوخاری4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی200 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زیرهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
جعفری تازه و ساطوری خرد شدهبرای تزیین کوفته
پنیر چداربه دلخواه
نانبرای سرو کوفته گوجه فرنگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و استراحت کوفته ها: 1 ساعت و 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت کوفته گوجه فرنگی: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی ساده و خوشمزه

کوفته گوجه فرنگی در واقع همان کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده است که در سس گوجه پخته می شود. برای تهیه کوفته ریزه مجلسی به عنوان یک غذای خوشمزه نونی مطابق مراحل زیر عمل کنید.

مرحله اول: پیاز و گوشت چرخ کرده را مخلوط کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی، یک عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید. قسمت انتهایی پیاز را جدا نکنید تا موقع رنده کردن وا نرود و لایه های آن از هم جدا نشود. پیاز را با رنده، به صورت ریز رنده کنید. سپس با دست پیازهای رنده شده را فشرده کنید تا آب آن جدا شود. آب پیاز را دور بریزید و تفاله آن را به یک ظرف مناسب انتقال دهید.

نیم کیلو گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و گوشت و پیاز را به خوبی و برای چند دقیقه ورز دهید تا به طور یکدست ترکیب شوند.

شما می توانید برای تهیه گوشت چرخ کرده به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: بقیه مواد کوفته را اضافه کنید

بعد از آنکه گوشت و پیاز حسابی با هم مخلوط شوند وسط آن را خالی کنید و یک تخم مرغ درون آن بشکنید. سپس آرد سوخاری، ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و زیره را نیز روی تخم مرغ بریزید. مجددا با دست شروع به هم زدن و ورز دادن مایه کوفته گوجه فرنگی بکنید تا همه مواد به طور یکدست مخلوط شوند.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زیره به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: کوفته ها را آماده کنید

به مقدار یک گردوی بزرگ از مایه کوفته بردارید و با دست آنها را شکل دهید. کوفته ها را به شکل گرد درست کنید. مقدار آنها نه باید زیاد بزرگ باشد و نه کوچک. این کار را تا تمام شدن مایه کوفته ادامه دهید. کوفته ها را در یک ظرف مناسب بچینید و روی آن را سلفون بکشید. ظرف حاوی کوفته ها را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم: پوره گوجه فرنگی را آماده کنید

در مدت زمانی که گوشت در یخچال استراحت می کند فرصت دارید پوره گوجه را برای سس کوفته گوجه فرنگی آماده کنید. مقدار لازم از گوجه فرنگی را ابتدا با آب به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج شود. سپس آنها را به وسیله غذاساز یا میکسر به صورت پوره در آورید. برای پوره کردن گوجه ها می توانید آنها را از وسط نصف و سپس رنده کنید. پوره گوجه فرنگی را برای مراحل بعدی کنار بگذارید.

مرحله پنجم: کوفته ها را سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی، بعد از گذشت یک ساعت کوفته ها را از یخچال بیرون بیاورید. یک تابه روی حرارت قرار دهید و در آن مقدار کافی از روغن بریزید. صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود، سپس کوفته ها را به روغن اضافه کنید.

حرارت را روی حالت میانه قرار دهید تا کوفته ها به خوبی سرخ و مغزپخت شوند. کوفته ها را بچرخانید تا از همه طرف به طور یکسان سرخ شوند. بعد از آنکه همه کوفته ها سرخ شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: سس گوجه فرنگی را آماده کنید

برای تهیه کوفته گوجه فرنگی لذیذ به سس مخصوص آن نیاز دارید. در همان تابه ای که کوفته ها را سرخ کردید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید. رب گوجه () را به خوبی در روغن تفت دهید تا رنگش باز شود و از خامی در بیاید.

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و اجازه دهید پوره گوجه فرنگی روی حرارت ملایم به غلظت برسد.

شما می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: کوفته قلقلی گوجه فرنگی را آماده کنید

کوفته ها را در یک ظرف مناسب فر بریزید و روی آن سس گوجه غلیظ شده را بریزید. به دلخواه می توانید کمی پنیر چدار به این ترکیب اضافه کنید. ظرف کوفته با سس گوجه فرنگی را در فر قرار دهید. اجازه دهید کوفته با سس گوجه به مدت 20 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد.

شما می توانید برای تهیه پنیر چدار به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: کوفته گوجه فرنگی را سرو کنید

بعد از گذشت بیست دقیقه کوفته گوجه فرنگی شما آماده است. ظرف کوفته را از فر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو کنید. به دلخواه می توانید از مقداری جعفری خرد شده برای تزئین این غذای نونی خوشمزه استفاده کنید. کوفته گوجه فرنگی را با نان و سبزی خوردن میل کنید.

شما می توانید برای تهیه نان به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی به روش خانگی

  • برای تهیه کوفته ها می توانید از چند حبه سیر رنده شده نیز استفاده کنید. اگر به استفاده از سیر تمایلی ندارید می توانید کمی پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) به مایه کوفته اضافه کنید.
  • حتما اجازه دهید تا کوفته ها حدود یک ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار کمک می کند تا کوفته ها هنگام سرخ شدن وا نروند.
  • کوفته ها را بیش از مقدار سرخ نکنید تا سفت نشوند.
  • استفاده از پنیر چدار در طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی کاملا سلیقه ای است.
  • برای آنکه سس گوجه فرنگی به غلظت مناسب برسد اجازه دهید حدود یک ربع روی حرارت ملایم بجوشد.
  • از گوشتی استفاده کنید که مقداری چربی نیز داشته باشد. می توانید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی برای چرخ کرده کوفته استفاده کنید.
  • کوفته گوجه فرنگی را به همراه اسپاگتی با سس گوجه نیز می توانید سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن کوفته با سس گوجه فرنگی

چرا کوفته گوجه فرنگی وا می رود؟

فرق دارد. برای آنکه کوفته وا نرود حتما نکات زیر را انجام دهید:

  • آب پیاز را جدا کنید و فقط از تفاله آن استفاده کنید.
  • مایه کوفته را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود.
  • برای آنکه مایه کوفته شل و رقیق نشود حتما به آن مقدار آرد سوخاری اضافه کنید.
  • سرخ کردن کوفته قبل از قرار دادن در فر باعث انسجام آن می شود.
  • هنگام سرخ کردن کوفته ها حتما درب تابه را باز بگذارید.
  • در زمان پخت کوفته ها آنها را زیاد زیر و رو نکنید.
  • حتما قبل از سرخ کردن کوفته ها آنها را در یخچال استراحت دهید.

چرا کوفته گوجه فرنگی سفت میشه؟

اگر برای پخت کوفته از گوشت بیش از حد کم چرب استفاده کنید یا مقدار زیادی آرد به مواد کوفته اضافه کنید، کوفته شما بافت سفتی پیدا می کند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 دی 1403 بروزرسانی: 20 دی 1403 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73497

به "شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید