شگردهای نگهداری بهتر هندوانه

به گزارش بلاگ پو، هندوانه از محبوب ترین میوه های این فصل است. این میوه به خصوص در ماه رمضان می تواند بخش زیادی از آب مورد نیاز بدن شما را تامین کند و خوردن آن به ویژه در وعده سحری و برای جلوگیری از تشنگی در طول روز توصیه می شود.

شگردهای نگهداری بهتر هندوانه

همچنین این میوه دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C بوده و کالری نسبتا پایینی دارد و به دلیل وجود رنگدانه لیکوپن و ترکیبات آنتی اکسیدانی برای سلامتی بسیار مفید است. به دلیل بزرگ بودن این میوه، ما گاهی آن را در یک وعده مصرف نکرده و بخشی از آن را برای چند روز در یخچال نگهداری می کنیم. در ادامه شما را با نکاتی راجع به نگهداری هندوانه آشنا می کنیم.

در شرایط شیوع ویروس کرونا، هندوانه را حتما پس از خرید و قبل از قرار دادن در یخچال، با آب گرم و چند قطره مایع ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات یا در صورت دسترسی نداشتن با مقدار بسیار کمی از مایع ظرفشویی بشویید. استفاده از مایع ظرفشویی برای سایر میوه جات این فصل به خصوص توت فرنگی توصیه نمی شود، اما به دلیل ضخیم بودن پوست هندوانه، طالبی یا ملون و جذب نشدن مایع ظرفشویی در این میوه ها بلا مانع است.

هندوانه برش نخورده حدود هفت تا ده روز در دمای محیط و حدود دو تا سه هفته در دمای یخچال قابل نگهداری است. در واقع زمان نگهداری آن بستگی به درجه رسیدگی و چگونگی نگهداری آن دارد. از قراردادن هندوانه در محیط گرم خودداری کنید زیرا بافت آن حالت فیبری و نامطلوبی پیدا می کند. نگهداری هندوانه در یخچال توصیه می شود.

هندوانه پس از برش خوردن حداکثر تا یک روز در دمای محیط و سه تا پنج روز در دمای یخچال قابل نگهداری است. البته اگر آن را به برش های بسیار کوچک تری تقسیم می کنید، مدت زمان نگهداری آن کوتاه تر خواهد بود.

برای نگهداری هندوانه در یخچال دورترین نقطه به فریزر را انتخاب کنید زیرا هندوانه به دلیل دارا بودن آب زیاد، ممکن است منجمد شود و در اثر انجماد بافت آن دچار تغییراتی می شود که خیلی برای مصرف خوشایند نیست.

برش های کوچک هندوانه حتما باید در ظرف دردار و مناسبی نگهداری شود. زیرا هندوانه آب زیادی دارد و مقدار زیادی از آب آن بلافاصله پس از برش شروع به خروج می کند و این فرایند همچنان در مدت نگهداری برش ها ادامه می یابد. اگر برش کوچکی از هندوانه را برداشتید و قسمت زیادی از آن هنوز باقی مانده بود، حتما یک لایه پلاستیک نازک روی سطح آن بکشید تا هم از خشک شدن سطحی آن و هم از جذب سایر بوهای یخچال جلوگیری شود.

بدرنگ شدن و تیره شدن رنگ از علائم فساد هندوانه و به خصوص هندوانه برش خورده است. هندوانه های برش خورده ای که علائم کپک زدگی در آن دیده می شود را سریعا دور بریزید. هندوانه را در خارج از محدوده زمانی ذکر شده در بخش های قبلی نگهداری نکنید زیرا ممکن است بدون نشانه خاصی فاسد شده باشد و شما با خوردن آن بیمار شوید.

مریم قادری قهفرخی - متخصص صنایع غذایی / روزنامه خبرنگاران

banima.ir: مجله گردشگری و مسافرتی بانیما

chinaro.ir: مجله گردشگری چین، سفر به پکن، شانگهای هانگزو

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 25748

به "شگردهای نگهداری بهتر هندوانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شگردهای نگهداری بهتر هندوانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید