طرز تهیه آش پیاز چگونه است؟
به گزارش بلاگ پو، آیا چیزی آرامش بخش تر از یک کاسه آش پیاز در یک روز سرد وجود دارد؟ به خصوص با یک تکه نان برشته شده اندازه زیادی پیاز کاراملی شده می توان یک وعده غذایی فوق العاده آماده کرد. با یادگیری طرز تهیه آش پیاز می توانید از این غذا مواد مغذی بسیاری را جذب بدن کنید و از خوردن یک غذای گرم نهایت لذت را ببرید.

سعی کنید بچه ها خود را برای خوردن این آش خوشمزه و مقوی تشویق کنید. در این آنالیز طرز تهیه آش پیاز مجلسی را آموزش می دهیم. فقط یادتان باشد، برای درست کردن آش در پی مواد غذایی تازه باشید. این امکان را دارید تا مواد غذایی خود را از اپلیکیشن خبرنگاران بخرید تا از قیمت های تخفیف خورده بهره مند شوید.
طرز تهیه برترین آش پیاز
دو جزء ضروری در یک آش پیاز خوب وجود دارد. اولین مورد آب مرغ است. آش شما فقط به اندازه آب مرغی که استفاده می کنید خوب خواهد بود. این آش به طور سنتی با آب مرغ درست می گردد، اگرچه گاهی اوقات آب گوشت نیز استفاده می گردد.
دومین عنصر مهم این است که پیازها را به درستی کاراملی کنید. کاراملی کردن اندازه پیاز در این دستور حداقل 40 دقیقه طول می کشد. کاراملیزه کردن یک فرآیند شیمیایی است و زمانی اتفاق میفتد که قند موجود در پیاز به دمای مشخصی برسد. کاراملی شدن فقط پس از پخت طولانی ایجاد می گردد. پیاز هرچه کاراملی تر باشد، رنگش عمیق تر است و طعم بیشتری می دهد.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 70 دقیقه
- زمان کل: 80 دقیقه
- کالری: 699 کالری
- چربی: 26 گرم
- کربوهیدرات: 84 گرم
- پروتئین: 30 گرم
- مناسب برای 4 تا 6 وعده
مواد لازم برای تهیه برترین آش پیاز
- 6 پیاز بزرگ قرمز یا زرد (حدود 3 پوند)، پوست کنده و نازک بریده شده
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق چایخوری شکر
- نمک کوشر
- 2 حبه سیر، خرد شده
- 8 فنجان آب گوشت گاو یا آب مرغ یا ترکیبی از این دو
- 2 برگ بو
- 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه (بعلاوه می توانید از چند شاخه آویشن تازه بهره ببرید) یا 1.2 قاشق چایخوری آویشن خشک (برای طعم بیشتر)
- 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 2 قاشق غذاخوری براندی (اختیاری)
- 8 برش نان فرانسوی یا باگت
- 1 و 2 فنجان پنیر گرویر رنده شده
- کمی پارمزان
دستور تهیه آش پیاز
- در یک قابلمه 5 تا 6 لیتری ته ضخیم، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت میانه گرم کنید. پیازها را اضافه نموده و با روغن زیتون مخلوط کنید. پیازها را مرتباً هم بزنید تا نرم شوند (حدود 15 تا 20 دقیقه).
- حرارت را تا میانه زیاد کنید. باقی روغن زیتون و کره را اضافه کنید و حدود 15 دقیقه دیگر تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا پیازها آغاز به قهوه ای شدن نمایند. شکر (برای یاری به کاراملی شدن) و یک قاشق چایخوری نمک به آن بپاشید. حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر به پختن آن ادامه دهید تا پیازها خوب سرخ شوند.
- آب گوشت، برگ بو و آویشن را اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایمی قرار دهید، در قابلمه را بپوشانید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد. حدود 30 دقیقه بپزید. با نمک بیشتری ان را مزه دار نموده و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید. برگ بو را دور بریزید.
- در حالی که آش در حال جوشیدن است، یک تابه را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد با توری در یک سوم بالای فر گرم کنید. دو طرف نان فرانسوی یا برش های نان باگت را به آرامی با روغن زیتون بمالید.
- نان ها را در فر قرار دهید و برشته کنید تا کمی قهوه ای گردد (حدود 5 تا 7 دقیقه) و سپس از فر خارج کنید. نان تست ها را برگردانید و با پنیر گرویر رنده شده و پارمزان بپاشید. وقتی به زمان سرو نزدیک شد، دوباره نان ها را به فر برگردانید و آنقدر بپزید تا پنیر حباب دار و کمی قهوه ای گردد.
- برای سرو، آش را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی هر کاسه آش قرار دهید. آش را داخل کاسه یا قابلمه بریزید. روی نان تست را بپوشانید و روی آن پنیر بپاشید، به مدت 10 دقیقه با دمای 176 درجه سانتی گراد یا تا زمانی که پنیر حباب بزند و کمی قهوه ای گردد.
فواید آش پیاز
آش پیاز معمولاً برای درمان تب و سرماخوردگی توصیه می گردد. با این حال فواید دیگری نیز دارد و تغذیه سالمی برای بدن فراهم می نماید. پیاز اصلی ترین ماده در تهیه آش پیاز است که بیشترین فواید آن را تأمین می نماید.
1- اثرات ضد باکتریایی
پیازها معمولاً از نظر طعم و بو تند هستند. این باعث می گردد که این آش برای بیشتر افراد مناسب باشد اما بعضی افراد از خوردن آن اجتناب نمایند. با این وجود، این تندی مهم است زیرا مانند یک عامل ضد باکتری عالی عمل می نماید. با مصرف منظم آش پیاز، به راحتی می توانید محافظت طبیعی بدن را در برابر باکتری ها افزایش دهید. از این رو، آش پیاز احتمال ابتلا به انواع مختلف عفونت ها را نیز کاهش می دهد.
2- تأمین اسید فولیک
اسید فولیک به تنظیم بعضی از سیستم های ضروری بدن یاری می نماید. معمولاً در میوه های مختلفی یافت می گردد و پیاز حاوی اندازه زیادی از این ماده است. یکی از راه های افزایش مصرف این ماده حیاتی، مصرف مکرر آش پیاز است.
3- وجود ویتامین ها
آش پیاز منبع بسیار خوبی از ویتامین های مختلف مانند ویتامین های A، E و C است. همه این ویتامین ها به بدن در فرآیندهای روزانه اش یاری می نمایند. ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی یاری می نماید. به افرادی که پس از عمل جراحی بهبود می یابند، توصیه می گردد که به طور منظم آش پیاز بخورند تا سلامتی و بهبودی سریع خود را داشته باشند.
4- محتوای بالای آهن
بیشتر انواع پیازها به ویژه پیاز قرمز آهن زیادی به بدن می رسانند. هنگامی که از چنین پیازهایی برای تهیه آش پیاز استفاده می گردد، ممکن است اندازه کل آهن در بدن شما افزایش یابد. آهن برای حفظ ضخامت و قوام خون مفید است. آش پیاز بعلاوه می تواند از کم خونی و بعلاوه رقیق شدن خون جلوگیری کند. علاوه بر این، این آش بعلاوه به علت محتوای بالای آهن، قدرت و سلامت سلول های خونی را تقویت می نماید. به طور خلاصه، تمام این فواید را می توان با مصرف میانه آش پیاز به صورت روزانه به دست آورد.
کلام آخر
موفقیت طرز تهیه آش پیاز بستگی به مایه ای دارد که استفاده می کنید که حتی طعم آن بسیار متفاوت خواهد نمود. بسته به موجودی مواد در دسترس خود، ممکن است احتیاج داشته باشید که طعم آش پیاز خود را با اندازهی گوشت افزایش دهید. آش را قبل از گذاشتن در فر بچشید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج داشت از اضافه کردن به آن نترسید. مواد غذایی تازه خود را از اپلیکیشن خبرنگاران بخرید تا از قیمت های تخفیف خورده بهره مند شوید.
منبع: اسنپ مارکت