طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر

به گزارش بلاگ پو، طرز تهیه دسر طالبی با وجود مواد مختلفی مانند خامه، بستنی، ژله و شیر بسیار ساده است. دسر طالبی به راحتی و در حداقل زمان ممکن در منزل درست می گردد. با درست کردن این دسر خانگی، می توانید از سالم بودن مواد غذایی موجود در آن اطمینان حاصل کنید و از خوردن یک دسر منطبق با ذائقه خود لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه دو نوع دسر طالبی آشنا می شوید.

طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - دسر ها معمولاً در انتها یک وعده غذایی سرو می شوند و اغلب شیرین هستند. اما گاهی اوقات مواد غذایی دیگری مانند انواع پنیر و ماست هم به عنوان دسر مورد استفاده قرار می گیرد. در بعضی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه مخلوطی از خوراک های شیرین یا شور را همراه غذا سر میز می گذارند. دسر طالبی یکی از دسر های خوشمزه است که بیشتر افراد چه کوچک و چه عظیم از خوردن آن لذت می برند. با فرا رسیدن گرمای تابستان، درست کردن دسر های خنک با استفاده از میوه های این فصل، خالی از لطف نیست. خبرنگاران در این مطلب طرز تهیه دو نوع دسر را به شما آموزش خواهد داد. ماده مشترک آن ها میوه پرخاصیت طالبی است. با افزودن مواد و طعم دهنده های مختلف سعی داریم یک دسر متفاوت را به شما آموزش دهیم.

1. طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی و ژله

نتیجه ترکیب طالبی، خامه، بستنی و ژله یک دسر بسیار خوشمزه است که معمولا پس از غذای اصلی سرو می گردد. این دسر برای پذیرایی از میهمان ها گزینه مناسبی است.

مواد لازم
طالبی پوست گرفته و خرد شده3 لیوان
بستنی وانیلی2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
پودر ژله طالبی1 بسته
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری
شکرحدود 1 پیمانه

دستور تهیه:

  1. ابتدا پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید. با این عمل، آب جذب ژلاتین شده و هنگام حرارت دیدن راحت تر حل می گردد.
  2. مخلوط آب و پودر ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا یکدست گردد (روش بن ماری).
  3. پودر ژله طالبی را نیز در 1 لیوان آب جوش حل نموده و کنار بگذارید تا خنک گردد.
  4. طالبی را با استفاده از مخلوط کن، پوره کنید. سپس خامه، شکر و بستنی را به آن اضافه کنید. میزان شکر را بسته به ذائقه خود و شیرینی طالبی تغییر دهید.
  5. مخلوط کن را روشن کنید تا مواد کاملا یکدست شوند. با این کار شکر نیز کاملا حل می گردد.
  6. ژله طالبی خنک شده و ژلاتین بن ماری شده را مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست شوند، سپس در مخلوط کن ریخته و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  7. نیمی از مواد را درون قالب مورد نظر که از قبل چرب نموده اید، بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا نیم بند گردد.
  8. پس از حدود 2 ساعت قالب را از یخچال خارج کنید. یک ردیف طالبی اسکوپ زده روی دسر بچینید.
  9. بقیه مواد را روی آن بریزید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

نکات مهم:

  • اگر عجله دارید می توانید مقدار ژلاتین را بیشتر کنید تا دسر در مدت زمان کوتاه تری ببندد.
  • در صورت استفاده از قالب های معمولی، کمی آب در قالب بگردانید و 10 دقیقه قبل از ریختن دسر در آن در فریزر قرار دهید. سپس قالب را از فریزر خارج کنید و مواد را در آن بریزید.
  • در صورت استفاده از قالب های سیلیکونی بهتر است آن را چرب کنید.

2. طرز تهیه دسر طالبی با شیر

در ترکیب این دسر طالبی از شیر استفاده می گردد. این دسر گزینه بسیار مناسبی برای عصرانه و یک میان وعده سالم است. بچه ها و نوجوانان از خوردن این دسر خوشمزه لذت می برند.

مواد لازم
کره100 گرم
طالبی پوست گرفته و خرد شده2 فنجان
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری سرخالی
شیر1 لیوان
وانیل1 قاشق چایخوری سرخالی
شکر4 قاشق غذاخوری
بیسکوییت دایجستیو150-200 گرم
خامه100 گرم

دستور تهیه:

  1. بیسکوییت ها را خرد کنید و در کاسه ای بریزید.
  2. کره را ذوب نموده، روی بیسکوییت ها بریزید. این ترکیب را با دست یا قاشق خوب مخلوط کنید تا کره به خورد بیسکوییت ها رود.
  3. یک کاغذ روغنی را کف یک ظرف نچسب قرار دهید و بیسکوییت را روی آن پهن کنید، طوری که کف ظرف و اطراف لبه های آن را کاملا بپوشاند.
  4. قطعات طالبی را همراه با شیر، شکر، وانیل و آرد ذرت در ظرف جداگانه ای حرارت دهید تا حباب بزند.
  5. ظرف را از روی حرارت بردارید. خامه را به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید تا سرد گردد.
  6. پس از سرد شدن مایع، آن را روی بیسکوییت ها بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. روی دسر را با طالبی اسکوپ زده تزیین کنید.

اغلب دسر ها مقادیر زیادی کربوهیدرات دارند که برای اکسیداسیون کامل چربی ها و پروتئین ها لازم هستند. ذخیره آن ها در بدن، انرژی مورد احتیاج بدن را تامین می نماید. کربوهیدرات ها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئین های بدن می گردد. این دسر خوشمزه را درست کنید و اگر از خوردن آن لذت بردید، تجربه خوب خود را با خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

asiaro.ir: سفر به آسیا و کشورهای شرق آسیا، آسیای مرکزی و خاورمیانه

thailandro.ir: سفر به تایلند با همه خوشی ها و تفریحات هیجان انگیز

منبع: setare.com
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 42092

به "طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید