طرز تهیه پیاز سوخاری
به گزارش بلاگ پو، خوشمزه ای هستند که گاهی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند. این خوراکی های ترد و خوشمزه، یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان پیش غذا و میان وعده، در کنار انواع سس مورد استفاده قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،سبزیجات سوخاری پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که علی رغم داشتن کالری بالا، اگر در منزل و به روش اصولی درست شوند، برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند.
مواد لازم پیاز سوخاری
پیاز خام درشت | 2 عدد |
آرد سفید یا آرد گندم معمولی | 1 پیمانه |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
طرز تهیه پیاز سوخاری
- پیاز را پوست گرفته، بشویید و پس از خشک کردن به صورت حلقه هایی به ضخامت 1/5 تا 1 سانتیمتر برش بزنید.
- حلقه های پیاز را از هم جدا کنید و دقت کنید که هر کدام از حلقه ها بیشتر از دو لایه نباشند تا موقع سرخ شدن، نرم و پخته شوند.
- تخم مرغ را در کاسه ای شکسته، کمی نمک، زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- حلقه های پیاز را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد سفید یا آرد گندم معمولی بغلطانید.
- حلقه های پیاز را برای بار دوم در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
- در قابلمه یا تابه گودی روغن فراوان ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس حلقه های پیاز را در آن قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شوند.
منبع: جام جم آنلاینپریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
انتشار: 13 شهریور 1400
بروزرسانی: 13 شهریور 1400
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 34884
به "طرز تهیه پیاز سوخاری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز سوخاری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید