بهترین غذاهای سنتی ژاپن که باید امتحان کنید، راهنمای جامع برای عاشقان غذا

به گزارش بلاگ پو، ژاپن تنها به خاطر طبیعت خیره‌کننده و فرهنگ غنی‌اش معروف نیست، بلکه دنیایی از طعم‌های منحصربه‌فرد را در دل خود جای داده است. غذاهای سنتی ژاپن ترکیبی از هنر آشپزی، زیبایی‌شناسی و طعم‌هایی متفاوت از آنچه در آشپزی غربی تجربه کرده‌ایم، ارائه می‌دهند. از سوشی معروف گرفته تا سوپ‌های خوش‌عطر و میان‌وعده‌های خیابانی لذیذ، هر لقمه از غذاهای ژاپنی سفری جدید به قلب فرهنگ این کشور محسوب می‌شود. در این مقاله، به بررسی برخی از غذاهای سنتی و محبوب ژاپنی می‌پردازیم که تجربه‌ی آن‌ها برای هر عاشق غذا، ضروری است.

بهترین غذاهای سنتی ژاپن که باید امتحان کنید، راهنمای جامع برای عاشقان غذا

غذاهای سنتی ژاپن از مواد اولیه زیادی تشکیل شده که در غذاهای غربی از آن ها استفاده نمی گردد و همین علت باعث خاص و متفاوت شدن غذاهای این کشور شده است. خوردن یک غذای محلی در ژاپن فقط شما را سیر نمی نماید، بلکه یک تجربه به تجربیات شما اضافه می نماید. غذاخوردن و خوشمزگی غذا برای مردم ژاپن بسیار بااهمیت است.

برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.

ممکن است برخی از غذاهای این کشور برای تان کمی چندش و ترسناک باشد، ولی اگر تنها یک بار طعم غذاهای اصیل ژاپنی را امتحان کنید، از هواداران پروپاقرص غذاهای این کشور می شوید.

Sushi

یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ژاپن، سوشی است. این غذا درحال حاضر یکی از شناخته شده ترین غذاهای ژاپنی است. سوشی در قرن اول یا دوم در چین پدیدار شد و آن موقع مردم این غذا را با نام نارزوشی می شناختند. برخلاف تصور بیشتر افراد سوشی به معنای یک ماهی خام نیست بلکه نوعی برنج ترش است که هواداران زیادی دارد. بنابراین هر غذایی که با برنج ترش، تخم مرغ و سبزیجات درست گردد سوشی نام دارد. این سوشی ها برنج های ترش هستند که در جلبک های دریایی پیچیده شده اند و به مقدار یک لقمه درآمده اند. حتما این غذا را امتحان کنید.

Sashimi

یکی دیگر از غذاهای محلی ژاپن Sashimi نام دارد. ساشیمی یکی از عجیب ترین غذاهای ژاپن است که در رستوران ها و کافه ها هواداران زیادی دارد. این غذا از ماهی خردشده، تازه و خام تشکیل شده و با ترشی زنجبیل، تربچه، واسابی و سس سویا سرو می گردد. تفاوت ساشیمی با سوشی این است که سوشی همراه با برنج ترش سرو می گردد ولی ساشیمی به طور کامل از ماهی خام تشکیل شده و در آن برنج وجود ندارد. شاید زمانی که بشقاب این غذا را مقابل تان بگذارند، حس چندش و بدی به شما دست بدهد، اما زود قضاوت نکنید؛ چشیدن طعم و مزه آن بسیار لذت بخش خواهد بود.

(Gyoza (Fried Dumplings

یکی دیگر از غذاهای اصیل ژاپن Gyoza است. این غذا در واقع نوعی کوفته برنجی سرخ شده است که در خانه هم به راحتی تهیه می گردد. Gyoza یک انتخاب عالی برای پیش غذا است و بیشتر ژاپنی ها آن را در کنار برنج و نودل سرخ شده سرو می نمایند. طرز تهیه این غذا به این صورت است که برنج را به همراه گوشت خوک و سبزیجات به خوبی مخلوط و مواد آماده شده را در یک تابه سرخ می نمایند. پس از سرخ کردن، کوفته برنجی ها را بخارپز می نمایند تا به طور کامل مغزپخت گردد. در نهایت این غذای خوشمزه را به همراه سس لعاب دار سویا سرو می نمایند. اگر به ژاپن سفر کردید، چشیدن طعم بی نظیر این غذا را از دست ندهید.

Onigiri

یکی از عجیب ترین غذاهای محلی ژاپن Onigiri نام دارد. این غذا برنج پخته شده و مثلثی شکل است که داخل آن با موادی مانند مرغ مزه دار شده، جلبک دریایی و سس مایونز پر شده است. معمولا در فروشگاه های ژاپنی این غذا را می توانید به عنوان یک میان وعده مقرون به صرفه قیمت بخرید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده بوده و به راحتی در خانه آماده می گردد. حتما این غذای اصیل ژاپنی را درست کنید و از طعم ومزه آن لذت ببرید.

Natto Rice Bowl

یکی از غذاهای سنتی ژاپن Natto Rice Bowl است. ژاپنی ها اصولا این غذا را به عنوان صبحانه، ناهار و شام میل می نمایند. اما Natto Rice Bowl که در صبحانه سرو می گردد با دیگر وعده ها تفاوتی دارد زیرا مقدار کوچک تری داشته و از مواد سبک تری تهیه می گردد. یکی از رایج ترین صبحانه ها در ژاپن، کاسه برنج ناتو است. ناتو از دانه های تخمیرشده سویا تهیه می گردد و طعمی معتدل و شور دارد که در مقایسه با برنج بسیار خوش طعم تر است. سفر به ژاپن بدون خوردن این غذا بی فایده است.

Fluffy Japanese Pancakes

یکی دیگر از غذاهای بومی ژاپن Fluffy Japanese Pancakes نام دارد. این غذا در واقع نوعی پنکیک است که در وعده صبحانه خورده می گردد. رویه این پنکیک کرکی بوده و بافت نرمی دارد. بعلاوه طرز تهیه آن بسیار آسان است و به راحتی با استفاده از همزن دستی در خانه درست می گردد. تنها نکته ای که باید در زمان درست کردن این پنکیک به آن توجه کنید این است که سفیده های تخم مرغ به حدی همزده شوند تا سفت و کشدار گردد. اگر به ژاپن سفر کردید، این پنکیک را در وعده صبحانه نوش جان کنید و لذت ببرید.

Yakitori (Chicken Skewers)

یکی دیگر از معروف ترین غذاهای سنتی ژاپن Yakitori است. این غذا در واقع نوع مرغ باربیکیویی است و میان غذاهای خیابانی محبوبیت بالایی دارد. Yakitori در همه جای ژاپن پیدا می گردد و طرز تهیه آن اینگونه است که سینه های مرغ را قبل از کباب کردن با سس ساخته شده از میرین، ساکه، سس سویا و شکر مزه دار می نمایند. این غذ ارا به تنهایی می توانید به عنوان یک میان وعده نوش جان کنید و یا همراه با برنج و سبزیجات به عنوان یک وعده اصلی سرو کنید.

Miso Soup

یکی از انیمه ای ترین غذاهای سنتی ژاپن Miso Soup نام دارد. این غذا در واقع نوعی سوپ است که ژاپنی ها همراه با هر وعده غذایی خود میل می نمایند. حتی بیشتر ژاپنی ها سوپ میسو را از شب قبل گرم می نمایند و در کنار صبحانه می خورند. مواد استفاده شده در تهیه این سوپ شامل توفو، جلبک دریایی و پیاز سبز است که مزه بسیار خاص و متفاوتی دارد. اگر در یک روز سرد زمستانی در ژاپن بودید، خوردن این سوپ داغ را از دست ندهید.

Ramen

یکی دیگر از غذاهای سنتی ژاپن Ramen است. این غذا یک آبگوشت اصیل وسنتی بوده که طعم بی نظیری دارد. داخل این آبگوشت از رشته فرنگی و سبزیجات استفاده شده و با سس سویا، رب چیلی، پیاز سبز یا یک تخم مرغ آب پز شده سرو می گردد. این غذا که در ژاپن هواداران زیادی دارد ، در منوی تمامی رستورن های این کشور وجود دارد. در یک روز سرد زمستانی هیچ چیز به مقدار خوردن یک کاسه آبگوشت، مزه نمی دهد.

Kashipan (Sweet Bread)

یکی دیگر از معروف ترین غذاهای سنتی ژاپن Kashipan است. Kashipan در واقع یک نان ژاپنی بوده که درمیان مردم ژاپن به عنوانتنقلات از محبوبیت بالایی برخوردار است. تقریبا در تمامی نقاط شهرهای ژاپن نانوایی وجود دارد و به راحتی می توانید این نان پرطرفدار را بخرید. در برخی از نقاط ژاپن این نان را با خمیر شیرینی و در برخی جاهای دیگر با خمیر لوبیا درست می نمایند که هر دوی آن ها خوشمزه است. حتما در ژاپن این نان معروف را امتحان کنید.

Yakisoba (Stir-Fried Noodles)

یکی دیگر از غذاهای بومی ژاپن Yakisoba نام دارد. این غذا بیشتر در جشنواره های ژاپنی سرو می گردد و هواداران زیادی دارد. این غذا تشکیل شده از نودل سرخ شده و نودل کبابی، گوشت خوک، کلم و سبزیجات است. بعلاوه درست کردن این غذا بسیار راحت بوده و می توانید در خانه به راحتی آن را درست کنید. حتما به ژاپن سفر کنید و خودتان را به خوردن یک غذای اصیل ژاپنی دعوت کنید.

Japanese Curry

یکی دیگر از عجیب ترین غذاهای سنتی ژاپن Japanese Curry است. این غذا ظاهر متفاوتی دارد و به دو صورت هندی و ژاپنی تهیه می گردد. مدل ژاپنی آن طعم شیرینی دارد و مانند یک خورشت تهیه می گردد. بعلاوه تشکیل شده از گوشت و سبزیجات به همراه خمیرکاری است و غلظت بالایی دارد. درست کردن این غذا در خانه بسیار آسان است و خیلی سریع آماده می گردد.

Nikujaga (Meat And Potatoes)

یکی دیگر از معروف ترین غذاهای ژاپنی Nikujaga است. این غذا نوعی گوشت برشته شده به همراه سیب زمینی بوده و یکی از اصلی ترین غذاهای این کشور است. ژاپنی های اصیل این غذا را به شکل خورشت درست می نمایند و داخل آن از سس سویا، میرین، ساکه و شکر استفاده می نمایند. اگر به خانه یک ژاپنی دعوت شوید، حتما این غذا را روی سفره مشاهده می کنید.

Takoyaki (Fried Octopus)

یکی دیگر از غذاهای محلی ژاپن Takoyaki نام دارد. این غذا اختاپوس های سرخ شده ای هستند که شاید ظاهری عجیب و چندش داشته باشند، ولی طعم ومزه بی نظیری دارند. اختاپوس ها پس از مزه دار شدن با ادویه های مخصوص ژاپنی، در روغن داغ سرخ و به همراه جلبک دریایی و سس مایونز سرو می گردد. از امتحان کردن این غذا نترسید.

Sukiyaki Hot Pot

یکی دیگر از غذاهای اصیل ژاپن Sukiyaki Hot Pot است. این غذا نوعی آبگوشت است که در ظرفی کوچک مانند دیگ به صورت داغ سرو می گردد. داخل این آبگوشت از موادی مانند میرین، ساکه، سس سویا و شکر استفاده می گردد. ژاپنی ها معمولا این آبگوشت را روی گوشت گاو و سبزیجات سرخ شده می ریزند و نوش جان می نمایند. حتما در سفر به ژاپن، این غذا را میل کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید.

Tonkatsu (Pork Cutlets)

یکی دیگر از غذاهای محلی ژاپن Tonkatsu نام دارد. این غذا یک کتلت بی نظیر و خوشمزه است که در ژاپن و کشورهای غربی هواداران زیادی دارد. ظاهر این کتلت ها نواری بوده و با گوشت خوک تازه و آبدار درست می گردد. پس از این که مواد کتلت آماده شد، آن ها را در روغن داغ سرخ و در آخر با کلم ترد سرو می نمایند. اگر شما هم به غذاهای سرخ شده علاقه دارید، حتما Tonkatsu را امتحان کنید.

Tempura

یکی دیگر از عجیب ترین غذاهای بومی ژاپن Tempura است. ژاپنی ها این غذا را به عنوان تنقلات سرخ شده می شناسند. این غذا انواع مختلفی دارد که شامل میگو، مرغ، سبزیجات و توفو می گردد. Tempura معمولا همراه با سس سویا سرو می گردد و طعمی ترد و متعادل دارد. بعلاوه به راحتی و در کمترین زمان در خانه درست می گردد. حداقل یک بار در زندگی تان باید طعم بی نظیر این غذا را بچشید.

Udon Noodle Soup

یکی دیگر از انیمه ای ترین غذاهای سنتی ژاپن Udon Noodle Soup است. این غذا نوعی نودل است که از آرد گندم تهیه شده و بافت سفتی دارد. این نودل به طور رایج داخل سوپ نودل وجود داشته و طعم ومزه خاص و متفاوتی دارد. می توانید سوپ نودل را با توفو سرخ شده، تمپورا و سبزیجات سرخ شده یا هرچیز دیگری که دوست دارید تزئین نموده و نوش جان کنید.

Soba (Buckwheat Noodles)

یکی دیگر از غذاهای اصیل ژاپن Soba نام دارد. این غذا نوعی نودل است که با دیگر نودل ها تفاوت دارد؛ زیرا از آردگندم سیاه درست می گردد و رنگ تیره و خاصی دارد. این غذا بسیار خوشمزه و منحصربه فرد است و با موادی مانند سیر، روغن کنجد یا فلفل قرمز ترکیب می گردد. اگر به ژاپن سفر کردید، حتما این نودل خوشمزه را نوش جان کنید.

Okonomiyaki (Savory Pancake)

آخرین غذاهای سنتی ژاپن که به شما معرفی می کنیم Okonomiyaki نام دارد. این غذا در واقع نوعی پنکیک است که با پیازچه، کلم و خمیر مخصوص درست می گردد و به پنکیک پیازچه معروف است. پس از مخلوط کردن همه مواد با یکدیگر، مواد آماده شده را در یک تابه داغ سرخ و به عنوان یک میان وعده میل می نمایند. زمانی که در خیابان های پرسروصدای ژاپن قدم می زنید، این پنکیک را نوش جان کنید و لذت ببرید.

نتیجه‌گیری:

سفر به ژاپن بدون امتحان کردن غذاهای اصیل و سنتی آن، کامل نخواهد بود. از طعم‌های ظریف و متعادل سوشی و ساشیمی گرفته تا لذت بی‌نظیر نودل‌های داغ و غذاهای خیابانی، هر کدام از این غذاها بازتابی از فرهنگ و سبک زندگی ژاپنی هستند. اگر به دنبال تجربه‌ای متفاوت و خاطره‌انگیز هستید، حتماً این غذاهای سنتی را امتحان کنید و سفری خوشمزه به دنیای آشپزی ژاپن داشته باشید.

انتشار: 11 اسفند 1403 بروزرسانی: 11 اسفند 1403 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73867

به "بهترین غذاهای سنتی ژاپن که باید امتحان کنید، راهنمای جامع برای عاشقان غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین غذاهای سنتی ژاپن که باید امتحان کنید، راهنمای جامع برای عاشقان غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید