مسائل زنجیره تامین فولاد در آینده جدی تر می گردد
به گزارش بلاگ پو، تهران (پانا) - مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار داشت شرکت های بزرگ فولادی به اسم پیشتازان این حوزه باید پا به میدان گذاشته و نواقص حوزه های زیرساخت و مواد اولیه رفع نمایند.

به گزارش روابط عمومی فولاد مبارکه، محمدیاسر طیب نیا، در حاشیه بازدید از نمایشگاه متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه وظیفه خود می داند برای ارج نهادن به کوشش هایی که در حوزه صنعت صورت می گیرد، از شرکت ها و کارخانجاتی که زیربنای این صنعت را شکل داده اند، حمایت کند.
وی با اشاره به این که صنعت فولاد یکی از صنایع زیربنایی و مادر کشور ما و دیگر کشورهای دنیا محسوب می گردد، اضافه نمود: صنعت فولاد جزو نخستین صنایعی است که در کشور ما شکل گرفته و هم اکنون در نقطه قوّت خود واقع شده است؛ شرکت فولاد مبارکه هم به اسم صنعتی پیشتاز در این حوزه، وظیفه حمایتی داشته و نقش مهمی در پیشرفت و توسعه دیگر صنایع دارد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: صنعت فولاد به اسم یک صنعت مادر صندلی خود را در کشور پیدا نموده و رشد مناسبی داشته و دارد امّا دغدغه هایی همانند تأمین مواد اولیه و مسائل زیرساختی همانند آب، برق و گاز وجود دارد که متناسب با توسعه صنعت فولاد، رشد پیدا ننموده اند.
وی اذعان داشت: زیرساخت های مورد احتیاج در زنجیره فولاد عمدتاً نقش حاکمیتی داشته و به همین علت هم حاکمیت باید برای این زیرساخت ها برنامه ریزی های لازم را به عمل آورد؛ به نظر می رسد دولت محترم و البته شرکت های بزرگ زنجیره فولاد به اسم پیشتازان حوزه صنعت باید پا به میدان گذاشته و نواقص حوزه های زیرساخت و مواد اولیه این زنجیره را رفع نمایند.
طیب نیا توضیح داد: اگر نواقص زیرساختی و تامین مواد اولیه در زنجیره فولاد رفع نشوند و بازبینی های لازم در حوزه صدور مجوزها و طرح های توسعه صورت نگیرد، مسائل این زنجیره در آینده جدی تر خواهد شد و به همین علت باید با توجه به رشد این صنعت، دستورالعمل ها و رویه های گذشته هم بازنگری هایی انجام گردد تا بتوانیم برای توسعه صنعت فولاد در آینده برنامه ریزی کنیم.
منبع: خبرگزاری پاناdorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه