نکته بهداشتی: تهیه دسر سالم
به گزارش بلاگ پو، افرادی که می خواهند رژیم غذایی سالمی داشته باشند، لازم نیست خوردن دسر را کنار بگذارند.
دسر را نیز می توان طوری تهیه کرد که به سلامت شما آسیبی نرسانند.
هنگام تهیه دسر از شیر بی چربی یا پنیر خامه ای کم چربی یا ماست کم چربی بهره ببرید تا میزان کالری دسر کاهش یابد.
افزودن موز و سس سیب هم می تواند احتیاج به استفاده از روعن ها و چربی های ناسالم را کاهش دهد.
همچنین با افزودن میوه هایی مانند گیلاس، آناناس، انبه تازه و هلو و غلات کامل مانند جو دو سر به میزان ویتامین و فیبر را افزایش دهید تا از بالا رفتن قند خون پس از مصرف دسر جلوگیری گردد.
منبع: همشهری آنلاینbanima.ir: مجله گردشگری و مسافرتی بانیما
chinaro.ir: مجله گردشگری چین، سفر به پکن، شانگهای هانگزو
انتشار: 9 مهر 1400
بروزرسانی: 9 مهر 1400
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 8800
به "نکته بهداشتی: تهیه دسر سالم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: تهیه دسر سالم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید