وزارت ورزش دستخوش تغییرات جدید، جولان غیرمتخصصان در عرصه ورزش، راه برای سیاسیون دوباره باز می گردد؟!

به گزارش بلاگ پو، به زودی در وزارت ورزش و جوانان قرار است تغییرات به وجود بیاید و بعضی مدیران و کارکنان وزارت ورزش بازنشسته شوند و حالا باید دید آیا وزیر ورزش از متخصصان عرصه ورزش استفاده می نماید یا دوباره راه برای سیاسیون و غیرمتخصصان باز می گردد؟!

وزارت ورزش دستخوش تغییرات جدید، جولان غیرمتخصصان در عرصه ورزش، راه برای سیاسیون دوباره باز می گردد؟!

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری خبرنگاران، قرار است به زودی تغییراتی در وزارت ورزش و جوانان با معرفی معاونت جدید در حوزه فرهنگی و ورزش همگانی به وجود بیاید. دوره هشت ساله مأموریت عبدالحمید احمدی در این وزارت خانه به زودی به اتمام می رسد و به تبع قانون باید هر چه سریع تر این پُست را ترک کند.

اما گویا قرار است در معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش هم تغییراتی به وجود بیاید. متصدی این پست ژاله فرامرزیان است که شنیده می گردد از سوی نمایندگان مجلس برای حضور این معاون در این پست فشارهای زیادی وارد شده و قرار است به زودی از این معاونت نقل مکان کند. البته با توجه به ثبت نام نظریان مادوانی در انتخابات فدراسیون اسکی و احتمال کسب این جایگاه، به نظر می رسد پست بعدی فرامرزیان هم تعیین شده و دیر یا زود او به مرکز مشارکت های مالی که مسئولیت آن برعهده نظریان مادوانی بوده، نقل مکان می نماید.

از سوی دیگر گویا همان طور که پیش بینی می شد حسن رنگرز که حدود 6 ماه سرپرستی دفتر استعدادیابی در وزارت ورزش و جوانان را برعهده داشته به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران منصوب شد.

جنگ قدرت بین آقای وزیر و معاونت حقوقی امور استان ها

ایرج رحمانی سال ها در ساختار ورزش کشور به عنوان مدیر طراز اول فعالیت می نماید ، اما پرونده فعالیت او اواخر شهریورماه امسال بسته خواهد شد و این مدیر ورزشی به زودی بازنشسته می گردد. اما در خصوص جایگزین او حرف و حدیث زیادی مطرح است. با توجه به عملکرد نه چندان قابل قبول حیدری مدیرکل ورزش استان خوزستان و درخواست ها برای تغییر او، حدس های بسیار زیادی اجرا شده که حیدری جایگزین رحمانی می گردد و در پست مدیرکل امور هماهنگی استان ها مشغول به کار می گردد؛ اما از طرفی دیگر شروین اسبقیان رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین برای تصدی پُست مدیرکل امور هماهنگی استان ها از سوی تقی زاده مورد حمایت قرار گرفته و به وزیر ورزش معرفی شده است.

اسبقیان اسفندماه سال گذشته پست ریاست فدراسیون جانبازان و معلولین را برعهده گرفت؛ او پیش از این به عنوان مدیرکل امور مشترک فدراسیون های ورزشی فعالیت می کرد و البته در بیشتر فدراسیون های ورزشی یا مجامع سابقه نامزدی یا سرپرستی را داشت؛ اما سال گذشته ریاست فدراسیون جانبازان و معلولین را برعهده گرفت و حالا قرار است دوباره او جابه جا گردد. بدون شک جابه جایی او و بلاتکلیفی یک فدراسیون پارالمپیکی صدمات زیادی به ورزش پارالمپیک می زند؛ چرا که این فدراسیون پیش از انتخاب اسبقیان هم برای مدت طولانی با سرپرست اداره می شد و حالا تغییر و جابه جایی می تواند شرایط را برای ورزشکاران این فدراسیون در سال منتهی به پارالمپیک سخت کند.

با توجه به اینکه اسبقیان، از سوی معاونت حقوقی و امور استان های وزارت ورزش معرفی شده است؛ در حال حاضر جنگ قدرت بین وزیر ورزش و تقی زاده است و باید دید کدام یک پیروز خواهند شد. در حوزه معاونت پارلمانی و امور استان ها، وزیر ورزش گزینه های مورد نظر را انتخاب نموده است. از سوی سلطانی فر یک نفر به عنوان مدیرکل امور مجلس انتصاب شد و این در حالی است که تقی زاده در این انتصاب نقشی نداشت، حالا باید دید در دومین پست مدیرکلی معاونت تحت امر تقی زاده، باز هم سلطانی فر گزینه ها را معرفی می نماید یا او می تواند گزینه مورد نظر خود (اسبقیان) را انتخاب کند.

موج بازنشستگان در راه وزارت ورزش

در اردیبهشت ماه امسال تعداد زیادی از مدیران و کارکنان وزارت ورزش بازنشسته شدند و حالا قرار است اواخر شهریورماه دوباره همین اتفاق رقم بخورد و بعضی کارکنان و مدیران این وزارت خانه بازنشسته شوند. در این شرایط همه منتظر هستند که سلطانی فر برای پست های خالی چه کسانی را معرفی می نماید و آیا باز هم افراد غیرسیاسی و غیرمتخصص در بدنه ورزش ورود می نمایند یا خیر! به هر حال تا به امروز بارها این موضوع ثابت شده که حضور افراد سیاسی و غیرمتخصص به بدنه ورزش کشور ضربه می زند به خصوص که امسال سال منتهی به المپیک است و زمان بسیار اندک است.

بدون تردید حضور افراد غیرمتخصص باری بر دوش ورزش کشور است, چرا که این افراد در بدنه ورزش نبودند و حالا قرار است کار یاد بگیرند و در مرحله آزمون و خطا باشند. این موضوع می تواند ورزش را دوباره با چالش روبه رو کند. اگر قرار باشد دوباره مدیران سیاسی برای ورزش ایران تصمیم بگیرند پس چه زمانی قرار است از نیروی های درون سازمانی یا متخصص بهره برد؟! این در حالی است که یکی از وعده های وزیر ورزش و جوانان استفاده از نیروهای دروس سازمانی و افراد متخصص در ورزش ایران بوده است؛ اما حتی در بحث انتخابات فدراسیون ها و سرپرستان هم این افراد حضور ندارند.

جولان غیرمتخصصان در عرصه ورزش

در وزارت ورزش و جوانان حضور افراد غیرمتخصص سبقه طولانی دارد؛ به عنوان مثال نظری مادوانی فارغ التحصیل دانشگاه شهید رجایی است و با مدرک تحصیلی دکتری تربیت بدنی در مدیریت کل منابع انسانی یا همان امور اداری که هیچ ارتباطی به مدرک تحصیلی او ندارد خدمت می نماید. یا مسئولی که مدیرکل امور بین الملل را برعهده دارد؛ یا در پست معاونت جوانان محمدمهدی تندگویان با مدرک تحصیلی فوق لیسانس مدیریت شهری مشغول به فعالیت است. یا همچنین رضا حجتی با لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه تهران به عنوان مدیرکل ورزش روستایی مشغول به کار است.

قطعاً ورود افراد غیرمتخصص به حوزه ورزش مسائل زیادی به بار می آورد و حالا با تغییراتی که در بدنه وزارت ورزش و جوانان قرار است به وجود بیاید باز هم باید شاهد ورود افراد غیرمتخصص باشیم که باری به ورزش ایران اضافه نمایند. شاید وقت آن رسیده که ورزش ایران همچون کشورهای دیگر استفاده از نیروهای متخصص را در دستور کار قرار دهد و افرادی که هیچ ربطی به بدنه ورزش ندارد از سمت خود کنار بروند. هر چند که یکی از ایرادهای اصلی وزارت ورزش در دوره سلطانی فر همین موضوع بوده و هست؛ وزیر ورزش پیش از این وعده استفاده از متخصصان ورزش را داده بود اما در دوره او در وزارت ورزش کمتر شاهد این موضوع بودیم و بیشتر افراد سیاسی یا غیرمتخصص در این وزارت خانه مشغول به کار شدند.

4057/

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 34112

به "وزارت ورزش دستخوش تغییرات جدید، جولان غیرمتخصصان در عرصه ورزش، راه برای سیاسیون دوباره باز می گردد؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وزارت ورزش دستخوش تغییرات جدید، جولان غیرمتخصصان در عرصه ورزش، راه برای سیاسیون دوباره باز می گردد؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید