پخت نان تازه با خمیرمایه 4500 ساله!

به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران: هیچ چیز مثل نان داغ و تازه اول صبح، روز آدم را خوب نمی سازد. مخصوصا اگر در روستا باشی و نان محلی از دست زنان روستایی بگیری و در همان حال و هوای بکر و تازه روستا بنشینی و با پنیر محلی بخوری. مگر می شود با بوی نان تازه محلی مست نشد؟

پخت نان تازه با خمیرمایه 4500 ساله!

نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه 4500ساله نان تازه پخته است. جالب است بدانید که این نان به طرزباورنکردنی خوشمزه بوده است. ظاهرا این پروژه یکی از شادترین لحظات عمر این دانشمند بوده است.

او با کمک دو دانشمند (مصرشناس و میکروب شناس) نمونه های مخمر 4500ساله را از ظروف سفالی مصر باستان جمع آوری کرد.

آن ها نمونه ها را از ظروفی جمع آوری کردند که تصور می شد برای پخت نان در مصر باستان استفاده می شده اند. بلکلی یک نمونه از مخمر باستانی را نگه داشت و از آرد و جوی آسیاب شده استفاده کرد. بعد از یک هفته انتظار، پخت نان را آغاز کرد.

بلکلی سعی کرد از همان موادی استفاده کند که مصریان باستان برای پخت نان استفاده می کردند و می گوید: عطر و طعم این نان با بوی همه نان هایی که تا به حال دیده اید فرق دارد. خرده های نان سبک و هستند و به راحتی می توانید متفاوت بودن آن را احساس کنید.

هیجان بلکلی قابل درک است. مدتی است که دانشمندان غذا های باستانی را بررسی می کنند. مصریان عاشق نان بودند و غذای اصلیشان نان بود: مردم همه از هر طبقه و با هر عقیده ای در همه وعده های غذایی خود نان می خوردند.

منبع: boredpanda

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: برترین ها
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 10127

به "پخت نان تازه با خمیرمایه 4500 ساله!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پخت نان تازه با خمیرمایه 4500 ساله!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید