چند نکته اثبات شده درباره گیاه خواری؛ از سلامت قلب تا دوری از سرطان

به گزارش بلاگ پو، درباره گیاه خواری تندوری هایی ورود دارد و شما مجبور نیستید کاملا مصرف گوشت را کنار بگذارید. اما اگر مصرف محصولات حیوانی را در رژیم خود کاهش دهید، شاهد 4 مزیت عمده این تصمیم در زندگی خواهید بود که در ادامه به آنها می پردازیم.

چند نکته اثبات شده درباره گیاه خواری؛ از سلامت قلب تا دوری از سرطان

گیاه خواران قلب سالمتری دارند

شواهد و مطالعات نشان میدهد که مصرف هرچه بیشتر گیاهان با حفظ سلامت قلب ارتباط مستقیم دارد. کسانی که غذاهای حاوی گوشت را کمتر مصرف میکنند، کمتر در معرض سکته مغزی و یا بیماریهای قلبی عروقی قرار میگیرند. البته در انتخاب رژیمهای غذایی که گوشت کمتری دارند باید دقت کنید؛ در این رژیمها از مصرف نوشابههای قندی، دانهها و غلات تصفیه شده مانند آرد سفید و برنج سفید، و سایر محصولات تولید شده اجتناب کرده و آجیل، میوه ها و سبزیجات و غلات کامل را بیشتر مصرف کنید.

در این زمینه بخوانید:

رستوران های گیاهی؛ از دیزی و چنجه تا سبزی پلو با جلبک!

رژیم غذایی سیگان، هم از گیاه خواری و هم از غذاهای دریایی لذت ببرید!

گیاه خواران لاغرترند

رژیم های غذایی گیاهی شاخص توده بدنی را در محدوده سالم نگه داشته و میزان دور کمر و دور شکم را کاهش میدهند. میوهها و سبزیجات حاوی کالری کمتر و آب فراوان هستند. همین امر کمک میکند تا پیش از زیاده روی و اتمام غذا، احساس سیری کنید. چربیهای اشباع شده، چربیهایی سرشار از هیدروژن هستند. این چربیها در دمای اتاق جامدند. آنها را میتوان در گوشت و محصولات حیوانی از قبیل گوشت گوساله، کره، پنیر و لبنیات پرچرب و حتی در روغن نارگیل یافت. طبق تحقیقات علمی انجمن قلب امریکا، مصرف چربی های اشباع شده میزان کلسترول خون را افزایش میدهد. این افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را بالا میبرد. بنا به توصیه انجمن قلب آمریکا، از 2000 کالری دریافتی در روز، تنها 13 گرم آن باید به چربیهای اشباع اختصاص یابد. علاوه بر این، خوردن 4 تا 5 وعده میوه و سبزی، 6 تا 8 وعده غلات کامل، 2 تا 3 وعده لبنیات کم چرب و کمتر از 180 گرم گوشت، طیور یا غذاهای دریایی در روز، اساس رژیم غذایی گیاهی را تشکیل میدهد.

گیاه خواران کمتر به سرطان مبتلا می شوند

رژیمهای غذایی گیاهی ممکن است سدی در برابر ابتلا به انواع سرطانها باشند. مطالعات نشان میدهد که فیبر، ویتامینها، مواد شیمیایی گیاهی و مواد معدنی موجود در میوهها و سبزیجات، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان سینه را به میزان چشمگیری کاهش میدهند.

گیاهخواری، عمر کره زمین را افزایش میدهد

از قلم نیاندازید که پرورش حیوانات و دام، منابع طبیعی را به خطر می اندازد. طبق گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز، 27 درصد از کل آب های شیرین کره زمین، برای صنعت گوشت و لبنیات مورد استفاده قرار میگیرد. این در حالی است که بیش از 1200 گالن آب، برای تولید یک استیک 230 گرمی مورد نیاز است. اما فقط 80 گالن آب برای تولید 30 گرم بادام لازم است.

به گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز، کل فرآیند تولید گوشت از ابتدا تا انتها مقصر تولید تقریبا 10 درصد کل گازهای گلخانهای در سراسر جهان است.

منبع: Livestrong

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 53510

به "چند نکته اثبات شده درباره گیاه خواری؛ از سلامت قلب تا دوری از سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند نکته اثبات شده درباره گیاه خواری؛ از سلامت قلب تا دوری از سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید