چه کسانی ناقل بلند مدت کرونا هستند؟
به گزارش بلاگ پو، دانشمندان آمریکایی اعلام کردند بعضی بیماران می توانند در طولانی مدت ناقل کووید 19 باشند.
به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، همه گیری کرونا به بزرگترین چالش بهداشتی دنیا در یک قرن اخیر تبدیل شده است. هر روزی که از این همه گیری می گذرد ابعاد جدیدی از رفتار این ویروس از سوی دانشمندان کشف می گردد. به تازگی متخصصان آمریکایی یک نمونه خاص در این زمینه را کشف کردند.
یک زن در ایالت واشنگتن بیش از 70 روز ناقل ویروس کرونا بوده است بدون آنکه هیچ کدام از علائم بیماری را داشته باشد. این زن طی این مدت به راحتی ویروس را به دیگران منتقل نموده است. این زن 71 ساله به لوکمیا (سرطان خون) مبتلا است. از آنجا که سیستم ایمنی این زن ضعیف است، نتوانسته است کووید 19 را در بدن تشخیص دهد.
دانشمندان می گویند احتمالاً کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، می توانند برای مدت زیادی نسبت به افراد معمولی ناقل ویروس کرونا بوده و آن را به دیگران منتقل نمایند. پیش تر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا اعلام نموده بود افرادی که دارای بیماری های نقص ایمنی هستند، توانایی انتقال ویروس کرونا به دیگران پس از 20 روز را ندارند. با این حال، یافته های جدید در تضاد با این ادعاست.
یافته های این تحقیق نشان می دهد بعضی افراد با بیماری های مرتبط با نقص ایمنی می توانند به صورت بلند مدت شیوع دهنده کرونا در جامعه باشند.
یکی از مقامات ارشد مرکز بیماری های واگیردار آمریکا در این زمینه می گوید: از آنجا که همه گیری کووید 19 همچنان در دنیا ادامه دارد، هر روز افراد بیشتری به این ویروس مبتلا می شوند. از این رو، بسیار اهمیت دارد بدانیم ویروس کرونا در بیماران دارای نقص ایمنی چگونه عمل می نماید.
دانشمندان هنوز به دلیل قانع نماینده ای برای مشاهده نشدن علائم کرونا در این بیمار باوجود آلوده بودن بدن وی در بلند مدت، دست نیافته اند. این موضوع رازی است که نیازمند تحقیقات بیشتر است.
براساس اعلام منابع رسمی تنها در آمریکا 3 میلیون نفر به بیماری های نقص ایمنی مانند ایدز مبتلا هستند. از این رو، خطر شدت یافتن شیوع ویروس کرونا در جامعه به دلیل وجود این افراد افزایش می یابد. هم اینک نزدیک به 10 میلیون نفر در این کشور به کووید 19 آلوده و از این میان، 240 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
منبع: جام جم آنلاین