چگونه تلفن همراه را همراه تر کنیم؟

به گزارش بلاگ پو، در حال حاضر در دنیا حدود 9/1 میلیارد نفر از تلفن همراه استفاده می نمایند و این آمار در آمریکا فقط به 220 میلیون نفر می رسد. تصورش را بکنید ما در چه دنیایی از امواج تلفن های همراه زندگی می کنیم. پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تازگی با هدف آنالیز خطرات احتمالی امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه، آثار این امواج بر بافت های مغز و جمجمه را مدل سازی نموده اند.

چگونه تلفن همراه را همراه تر کنیم؟

چگونه تلفن همراه را همراه تر کنیم؟

12 توصیه برای کاهش تماس با امواج موبایل

در حال حاضر در دنیا حدود 9/1 میلیارد نفر از تلفن همراه استفاده می نمایند و این آمار در آمریکا فقط به 220 میلیون نفر می رسد. تصورش را بکنید ما در چه دنیایی از امواج تلفن های همراه زندگی می کنیم. پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تازگی با هدف آنالیز خطرات احتمالی امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه، آثار این امواج بر بافت های مغز و جمجمه را مدل سازی نموده اند.

به گفته دکتر رضا صراف، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر و مجری این طرح، میزان جذب امواجی که از تلفن همراه به سمت گوش می آید، با توجه به فاصله تلفن همراه از گوش و فرکانس موج فرق دارد. به طور معمول بیش از 70 درصد امواج به وسیله بافت جمجمه و مغز جذب می گردد و به شکل انرژی حرارتی درمی آید. صراف با اشاره به نتایج این مطالعه می گوید: اگرچه عوامل گوناگونی از جمله فاصله تلفن همراه از گوش و میزان فرکانس در جذب امواج موثر هستند اما اثر زیانبار صحبت بی وقفه با تلفن های همراه آشکار و بدیهی است. حتما شما هم نمی خواهید با صحبت های طولانی با تلفن همراه تحت تاثیر امواج خطرناک این تلفن ها قرار بگیرید. در این صورت چون نمی گردد استفاده از تلفن همراه را کنار گذاشت، باید بدانید که چگونه می توانید این آثار زیانبار را ضمن استفاده از تلفن همراه تان کاهش دهید:

مدت زمان مکالمه تان را کاهش دهید:

برترین راه حل این است که مدت زمان تماس و مکالمه با تلفن همراه تان را کاهش دهید. مطالعات نشان می دهد که اگر شما بیش از دو دقیقه با تلفن همراه صحبت کنید، امواج مغزی شما تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار می گیرد.

بچه ها فقط در مواقع اورژانس:

این به هیچ وجه درست نیست که بچه ها یک تلفن همراه مخصوص خودشان داشته باشند چون مغز بچه ها در حال رشد است و اثر امواج تلفن همراه بر آن بیشتر است. بهتر است بچه ها جز در موارد اورژانس با تلفن همراه خود صحبت ننمایند.

تلفن همراه را در جیب شلوارتان و یا روی کمر بندتان قرار ندهید:

بهتر است تلفن همراه را در جیب شلوارتان قرار ندهید چون بافت های بخش پایینی بدن بیشتر از بافت های سر و صورت، اشعه های مضر تلفن همراه را جذب نموده و آسیب می بینند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد مردانی که تلفن همراه را در جیب شلوارشان قرار می دهند تعداد اسپرم هایشان 30درصد کاهش پیدا می نماید.

اول بگذارید ارتباط برقرار گردد:

اگر شما از هدست یا گوشی استفاده نمی کنید وقتی شماره می گیرید اجازه دهید اول تلفن همراه تان وصل و ارتباط با طرف مقابل برقرار گردد سپس آن را روی گوش تان قرار دهید در این صورت تحت اشعه مضر کمتری قرار می گیرید. شما می توانید برقرار شدن ارتباط را روی صفحه تلفن همراه تان ببینید.

تلفن همراه تان را داخل پوشش های فلزی و محفظه های دربسته فلزی قرار ندهید:

برای موبایلتان پوشش های فلزی نخرید و آن را درون بسته های فلزی دربسته قرار ندهید. این محفظه های فلزی مانند یک گیرنده عمل نموده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن شما می آیند تشدید می نمایند.

تلفن همراهی با میزان اِس.اِی.آر پایین تر (تلفن همراهی با جذب پایین اشعه برای بدن) خریداری کنید:

هنگام خرید تلفن همراه به میزان اِس.اِی.آر آن توجه کنید. این عدد به طور معمول به وسیله شرکت سازنده تلفن همراه روی گوشی و یا کاتالوگ آن درج می گردد و نشان می دهد که هنگام استفاده از تلفن همراه چه میزان از امواج جذب بدن شما می گردد. هرچه این عدد در یک گوشی تلفن همراه پایین تر باشد آن گوشی ایمن تر است و بیشتر شما را از آثار مخرب اشعه های تلفن همراه مصون نگه می دارد.

*******

از هدست بهره ببرید:

برای اینکه امواج تلفن همراه هنگامی که آن را روی گوش تان قرار داده اید مغز شما را نشانه نروند باید آن را از سرتان دور کنید. برترین کار این است که به جای قرار دادن تلفن همراه روی گوش تان از یک هندزفری یا هدست بهره ببرید. این کار موجب می گردد امواج تلفن همراه به سمت مغز شما نیایند و فقط بتوانید با هندزفری مکالمه خودتان را انجام دهید.

از هندزفری های بلوتوث دار بهره ببرید:

گرچه این مدل از هندزفری ها هم امواجی را به سمت مغز شما می فرستد ولی محققان می گویند این امواج 100 مرتبه کمتر از امواجی هستند که هنگامی که گوشی تلفن همراه را روی گوش تان قرار می دهید، به مغزتان می رسد ولی نباید فراموش کنید آن را هنگامی که صحبت نمی کنید از گوش تان جدا کنید چون در این شرایط باز هم امواج بلوتوث به سمت مغز شما می آیند.

از هندست (هندزفری) هایی بهره ببرید که درونشان یک لوله تو خالی به کار رفته است:

این هندزفری ها درست مانند هندزفری های معمولی هستند با این تفاوت که آن بخش از هندزفری که در مجاورت گوش قرار می گیرد از یک لوله تو خالی که درون آن هیچ سیمی عبور داده نشده، تشکیل شده است. به این ترتیب صدا به طور مستقیم از هوای درون این لوله خالی و با ارتعاش مولکول های هوا به گوش شما می رسد و امواجی را که به مغز می رسد کاهش می دهد.

از اسپیکر یا پخش صدا بهره ببرید:

یک راه آسان دیگر برای کاهش تماس با امواج مضر تلفن همراه این است که هنگام صحبت کردن با آن، اسپیکر یا پخش صدا بهره ببرید. نباید فراموش کنید در این شرایط کوشش کنید تا می توانید تلفن همراه را دورتر از بدن تان قرار دهید. با بیشتر شدن فاصله میزان امواج الکترومغناطیس به میزان زیادی کاهش می یابد.

از آنتی اکسیدان ها بهره ببرید:

آنتی اکسیدان ها موادی در بدن هستند که از پیری پیشگیری می نمایند و برای سلامت بدن بسیار ضروری هستند. امواج تلفن همراه می توانند این ترکیبات حیاتی بدن را از بین ببرند و فرمول شیمیایی آنها را بشنمایند بنابراین چون در طول روز شما مدت زیادی تحت تابش این اشعه های مضر قرار می گیرید خوب است از مکمل های آنتی اکسیدان در غذاهای روزانه تان بهره ببرید.

جلوی آنتن موبایلتان را نپوشانید:

سعی کنید جلوی آنتن موبایلتان را نپوشانید. مسدود کردن آنتن تلفن همراه هنگام استفاده میزان پرتوهای جذب شده به وسیله مغز را افزایش می دهد. این کار موجب می گردد کارایی تلفن همراه کاهش یابد و موجب گردد موبایل از برق بیشتری برای ایجاد کیفیت بیشتر استفاده کند و پرتوهای بیشتری را منتشر کند.

منبع:http://www.salamat.com

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: راسخون
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 54528

به "چگونه تلفن همراه را همراه تر کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه تلفن همراه را همراه تر کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید