کاشفان فروتن اکسیژن
به گزارش بلاگ پو، زندگی امروز- به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) در هفته گذشته، مسئولان شهرداری منطقه 3 برنامه ای تدارک دیدند که روز گذشته در خیابان میرداماد (میدان مادر) برگزار گردید و استقبال گسترده مردم را به همراه داشت.

در این اقدام جالب، ورزشکارانی هم دعوت شده بودند که ناخواسته شور و هیجان برنامه را بالا بردند؛ از حمید استیلی و ناصر محمدخانی و محمد پنجعلی گرفته تا مرتضی و مهدی فنونی زاده، امید نمازی، سیروس دین محمدی، ادموند بزیک، پرویز برومند و ... مسئولان شهرداری تهران و شهردار منطقه 3، مصطفی سلیمی هم در میدان مادر حضور پیدا نموده بودند، تا مراسمی را شروع نمایند که این بار دیگر نه در آن از سخنرانی های طویل برخی از مسئولان خبری بود، نه وعده وعیدهایی که ممکن است عده ای مردم نسبت به آنها واکنش داشته باشند.
همه کنار یکدیگر روی زین های دوچرخه هایی شبیه به هم، ایستاده بودند و قرار بود با صدای شلیک شروع برنامه، رکاب بزنند. پشت آنها هم خیل جمعیت روان. کمتر کسی هم این بار فکر سلفی بود و خدا را شکر سلفی بازها هم برای عکس گرفتن، ناچار بودند یا پشت سر بدوند یا این که همت نمایند و رکاب بزنند.
همه چیز درواقع از یک همایش هیجان انگیز خبر می داد. گاهی هم صحنه هایی شوخ طبعانه می دیدی از دوچرخه هایی که شاید چندان به قدوقامت عده ای از شرکت نمایندگان نمی آمد، اما هیچ کدام از اینها چندان مهم نبود.
مهم حضور ورزشکاران بود و اقشار مختلف مردم از هر گروه و طبقه و هر فکر و اندیشه ای. ورزش این طور آدم ها را با هم پیوند می دهد؛ از نوجوانی با شلوار پاچه کوتاه گرفته تا دختری که چادر سر نموده و برای شرکت در همایش روی زین نشسته. خانم های میانسال هم کم نیستند؛ حتی یکی از آنها چادر را دور سر محکم نموده و عینک را هم دور گردن انداخته و رکاب می زند.
از آن طرف مردی هم با موهایی که دیگر سفید شده، دوچرخه ای گرفته و پشت جمعیت روان است. تمام اینها درواقع در جهت حرکتی فرهنگی-ورزشی است، بلکه بتواند نوعی تفکر را در جامعه به جریان بیندازد؛ این که استفاده از وسایلی مثل دوچرخه می تواند به پاکیزگی هوای شهرمان یاری کند.
همان طور که شهردار تهران، پیروز حناچی در سه شنبه های پاک، دوچرخه را بیرون آورد و تا محل کار رکاب زد. سلیمی، شهردار منطقه 3 دراین باره به خبرنگار فارس گفته: فرهنگ دوچرخه سواری در دیگر کشورها یک امر طبیعی است که انجام می گردد. ما باید فرهنگ دوچرخه سواری را در جامعه به خصوص کلان شهرهایی همانند تهران توسعه دهیم که در مسیرهای کوتاه از دوچرخه استفاده کنیم، تا به سلامتی جسم و آلودگی هوا یاری کند.
از آن طرف حمید استیلی هم تاکید نموده: این گونه همایش ها حرکت خیلی خوبی است، من می بینم مردم به خصوص بچه ها و بانوان زیادی برای دوچرخه سواری حضور دارند. دوچرخه سواری سن و سال نمی شناسد و همه سنین می توانند شرکت نمایند. این وظیفه رسانه است که این گونه همایش ها را در جامعه اطلاع رسانی کند.
مابقی ورزشکاران هم همگی این حرکت را جریانی در جهت یاری به برطرف آلودگی و تقویت سلامت جسم شهروندان می دانند. آنها حضور پیدا نموده اند تا مشوقی برای اقشار دیگر مردم باشند.
چنانچه سیروس دین محمدی، پیشکسوت فوتبالیست، دراین باره گفته: استقبال خوبی از طرف مردم به خصوص قشر جوان از این همایش شده. این مراسم ها می تواند در شهر تهران برای برطرف آلودگی و سلامت جسم یاری بسیار کند و تشویقی باشد برای استفاده از وسایل دوچرخه ای در خیابان ها. امیدوارم همه مردم از خودرو های تک سرنشین در سطح شهر کم نمایند و به فرهنگ دوچرخه سواری روی آورند.
منبع: شهروند
منبع: زندگی روزwonder-hanger.ir: واندر هنگر | مجله معرفی کالاها و خدمات و تولید داخلی
10az10.ir: مجله سرگرمی، مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس