کمبود 16هزار نفر نیروی انسانی در آموزش و پرورش خراسان رضوی
به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران/خراسان رضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی یکی از استان هایی است که به شدت با کمبود نیروی انسانی روبرو هست و امسال در استان با کمبود 16 هزار نفر نیرو روبرو بودیم.

قاسم علی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز در حاشیه آیین گشایش دانشگاه فرهنگیان(خواهران) شهرستان قوچان که در سالن همایش های زنده یاد ماه منیر اکرمی این دانشگاه برگزار گشت، در جمع خبرنگاران اعلام کرد: خراسان رضوی یکی از استان هایی است که به شدت با کمبود نیروی انسانی روبرو هست و امسال در شروع سال تحصیلی با کمبود 16 هزار نفر نیرو روبرو بودیم.
وی ادامه داد: برای جبران کمبود نیرو حدود 4 هزار و 600 نفر از طریق خرید خدمات آموزشی، حدود 3 هزار و 500 نفر از طریق مشخص تکلیف حق التدریس، نهضتی و... تأمین شد و 8 هزار نفر دیگر از طریق حق التدریس، نیروهای شاغل و بازنشستگان تأمین گشت و در حال حاضر کلاس خالی در استان نداریم.
خدابنده اظهارکرد: دو پردیس شهید بهشتی و شهید هاشمی نژاد با تمام ظرفیت کار می کنند و امسال برای استان چهار برابر سال های گذشته افزایش ظرفیت انجام شد به طوری که سهمیه ما سال قبل 460 نفر بوده است اما امسال به 2 هزار نفر رسید و از محل ماده 28 نیز در گذشته 280 نفر پذیرش داشتیم که این تعداد امسال به یک هزار نفر رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: به دلیل این افزایش پذیرش با توجه به نیاز استان، لازم بود فضاهای جدیدی را برای دانشجویان پیش بینی کنیم و شهرستان قوچان نیز از جمله شهرهایی است که از گذشته تربیت معلم و دانش سرا داشته است و این پتانسیل چه به لحاظ فضای فیزیکی و چه نیروی انسانی در قوچان وجود داشت و ما با دو رشته آموزش ابتدایی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان قوچان که یکی از واحدهای دانشگاه شهید هاشمی نژاد مشهد بود، راه اندازی کردیم و امیدواریم برای سنوات آینده مرکزی مستقل در این شهرستان داشته باشیم.
منبع: خبرگزاری ایسناbanima.ir: مجله گردشگری و مسافرتی بانیما
chinaro.ir: مجله گردشگری چین، سفر به پکن، شانگهای هانگزو