گرفتاری مسلمانان روهینگیا بدون آب و غذا در دریا
به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران: صدها مهاجر قحطی زده عمدتا مسلمان روهینگیایی در حالی که قاچاقچیان آنها را بر روی قایقی شکسته، احتمالا، نزدیک آب های تایلند و مالزی رها نموده اند، درخواست نجات فوری دارند.
خبرنگاران، این درخواست پس از آن مطرح شده است که یک مرد روهینگیایی پریشان حال در کوالالامپور پایتخت مالزی به خبرگزاری فرانسه گفت که با همسرش که همراه سه فرزندش سوار بر این قایق شکسته هستند، صحبت نموده است.
پروژه آراکان که نظارت بر سفرهای مهاجران را در سراسر خلیج بنگال بر عهده دارد، می گوید عصر سه شنبه با مهاجران روهینگیایی سوار بر این قایق تماس تلفنی داشته است.
این قایق که احتمالا حامل حدود 350 نفر از جمله ده ها زن و کودک است، توسط یک باند قاچاقچی تایلندی در دریا رها شده است.
اعضای این باند، موتور کشتی را روز یکشنبه از کار انداختند و گریختند.
کریس لیوا، بنیانگذار پروژه آراکان گفت: آنها (سرنشینان کشتی) به ما گفته اند که طی سه روز گذشته هیچ آب و غذایی نخورده اند و خواهان نجات فوری شده اند.
وی افزود این مهاجران مصیبت زده از محل دقیق خود مطمئن نیستید اما احتمال می دهند در آب های نزدیک مرز جنوبی تایلند با مالزی به سر می برند.
لیوا گفت: اما آنها می گویند می توانند خط ساحلی را ببینید، بنابراین می دانیم که آنها نزدیک ساحل هستند.
تماس با این مهاجران به وسیله ارتباط با یک تلفن همراه با شماره تایلند اجرا شده است. گفته می گردد 50 زن و 84 کودک در این قایق به سر می برند.
آنان پیغام داده اند که لطفا به ما یاری کنید در غیر این صورت خواهیم مرد.
محمد هاشم، همسر یکی دیگر از این مهاجران گرفتار در دریا از کوالالامپور گفت پیروز شده است مدت کوتاهی با همسرش تلفنی صحبت کند.
هاشم حدود 40 ساله در حالی که اشک می ریخت، افزود: او (همسرش) گفته است که بدون آب و غذا مانده اند. اگر بچه ها و نوزادان گریه نمایند، لبهایشان را با کمی آب دریا مرطوب می نمایند.
سازمان ملل متحد هشدار داده است گمان می رود هزاران نفر از مهاجران بدون آب و غذا در دریا گرفتار شده اند و اگر کشورهای جنوب شرق آسیا فوری آنها را نجات ندهند، خواهند مرد.
روز گذشته (دوشنبه) گارد ساحلی اندونزی یکی از قایق های حامل مسافران از میانمار و بنگلادش را نجات دادند.
به گفته مقامات محلی این قایق یکی از چند قایق حامل مسافران از میانمار و بنگلادش به مقصد اندونزی و مالزی بوده است.
چند روز پیش نیز منابع امنیتی تایلند از کشف یک گور جمعی در یک کمپ قاچاق انسان در جنوب این کشور خبر دادند که گفته می گردد حاوی اجساد مهاجرانی از میانمار و بنگلادش است.
مسلمانان روهینگیا در میانمار همیشه از سوی بودائیان افراطی مورد حمله و آزار قرار می گیرند و دولت میانمار نیز حمایت های لازم را از مسلمانان به عمل نمی آورد.
دولت میانمار مسلمانان روهینگیا در استان راخین را مهاجرانی می داند که از کشور بنگلادش به میانمار آمده اند و به همین دلیل آنها را حقوق شهروندی محروم نموده است.
دولت همچنین زمینه افزایش خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا را فراهم آورده است به طوریکه این فشارها مسلمانان روهینگیا را مجبور به مهاجرت از میانمار نموده است.
سازمان ملل متحد از مسلمانان روهینگیا به عنوانی اقلیتی در دنیا یاد نموده است که هدف بیشترین اذیت و آزار قرار دارند.
منبع: تسنیمabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت