گرفتار شدن تعدادی از کوهنوردان در ایستگاه 7 توچال

به گزارش بلاگ پو، تهران (پانا) - سخنگوی اورژانس کشور از گرفتار شدن تعدادی از کوهنوردان در ایستگاه 7 توچال اطلاع داد.

گرفتار شدن تعدادی از کوهنوردان در ایستگاه 7 توچال

مجتبی خالدی درباره این حادثه به پانا گفت: در ساعت 13:25 ظهر امروز یک مورد تماس مردمی با سامانه 115 اورژانس کشور از ایستگاه شماره 7 توچال مبنی بر گرفتار شدن حدود 100 نفر از کوهنوردان در این منطقه برقرار شد.

وی ادامه داد: با سازمان هلال احمر، مدیریت بحران، آتش نشانی و مسئولان منطقه هماهنگی لازم صورت گرفته همچنین با مسئولان منطقه تماس گرفته شده تا صحت و سقم این خبر تایید گردد.

سخنگوی اورژانس کشور گفت: علیرغم توصیه های مدیریت توچال کوهنوردان اقدام به صعود می نمایند و با توجه به شرایط برف و کولاک در ایستگاه های بالایی طبیعتا این خطر وجود داشت که سلامت این کوهنوردان در معرض خطر قرار بگیرد.

خالدی توضیح داد: بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 5 دستگاه آمبولانس زمینی مهیا و در ایستگاه یک مستقر می شوند طبیعتا انتقال این افراد از ایستگاه های بالاتر مربوط به همکاران امداد و نجات سازمان هلال احمر و آتش نشانی است که هماهنگی لازم صورت گرفت. 5 نفر از بالا به ایستگاه پایین نیز منتقل شده اند.

وی گفت: آمادگی لازم برای افرادی که احتمال سرمازدگی وجود داشت ایجاد شده همچنین با بیمارستان شهدای تجریش و بیمارستان طالقانی در حالت آماده باش هستند و همچنان در حال رصد شرایط این منطقه هستیم. تله کابین راه اندازی شده و در حال جابجایی این افراد به منطقه پایین هستند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 40339

به "گرفتار شدن تعدادی از کوهنوردان در ایستگاه 7 توچال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گرفتار شدن تعدادی از کوهنوردان در ایستگاه 7 توچال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید