گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از اندونزی، استاد کانگ ساعت هادی ساعی را به بخشی داد

به گزارش بلاگ پو، پس از خاتمه مبارزه بخشی، استاد کانگ به سالن گرم رفت و ساعتی را که 10 سال قبل از ساعی هدیه گرفته بود، به او داد.

گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از اندونزی، استاد کانگ ساعت هادی ساعی را به بخشی داد

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرنگاران از اندونزی، پس از خاتمه رقابت امیرمحمد بخشی و شکستش در فینال وزن 68- کیلوگرم مسابقات تکواندوی بازی های آسیایی 2018، او در سالن گرم به شدت گریه می کرد که سایر هم تیمی هایش برای دلجویی از این تکواندوکار جوان دورش جمع شدند.

در همین حال استاد کانگ، سرمربی پیشین تیم ملی ایران کنار امیرمحمد بخشی آمد و ساعت مچی خود را به وی داد.

استاد کانگ گفت: به عنوان یک کره ای از آنچه اتفاق افتاد، شرمنده هستم و عذرخواهی می کنم. به جای مدال این ساعت را به تو هدیه می دهم که 10 سال قبل هادی ساعی به من داده بود.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

asiaro.ir: سفر به آسیا و کشورهای شرق آسیا، آسیای مرکزی و خاورمیانه

thailandro.ir: سفر به تایلند با همه خوشی ها و تفریحات هیجان انگیز

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 133

به "گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از اندونزی، استاد کانگ ساعت هادی ساعی را به بخشی داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم از اندونزی، استاد کانگ ساعت هادی ساعی را به بخشی داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید