15 نکته درباره ارگوتامین
به گزارش بلاگ پو، 1.یکی از شایع ترین بیماری ها میگرن و یکی از رایج ترین داروهای آن ارگوتامین است.2.داروی ارگوتامین در گروه اسید آمینه الکالوئید ارگو طبقه بندی شده است و به شکل قرص های یک و دو میلی گرمی در داروخانه های کشور عرضه می گردد.

15 نکته درباره ارگوتامین
1.یکی از شایع ترین بیماری ها میگرن و یکی از رایج ترین داروهای آن ارگوتامین است.
2.داروی ارگوتامین در گروه اسید آمینه الکالوئید ارگو طبقه بندی شده است و به شکل قرص های یک و دو میلی گرمی در داروخانه های کشور عرضه می گردد.
3.سازوکار این دارو در بدن، انقباض عضلات صاف در رگ های خونی محیطی و مغزی است، به طوری که سبب شل شدن این عضلات می گردد.
4.اغلب پزشکان با بروز نخستین علایم سردرد میگرنی یک تا دو قرص و سپس در صورت احتیاج هر 30 دقیقه یک قرص و حداکثر شش قرص در هر حمله توصیه می نمایند البته مقدار مصرف نباید بیش از 10 قرص در هفته باشد.
5.داروی ارگوتامین هم مانند داروهای دیگر بعضی عوارض جانبی دارد که می تواند دستگاه های عصبی، قلبی، گوارشی و اسکلتی را درگیر کند.
6.بی حسی انگشتان دست و پا، سردرد، حملات تشنجی، افسردگی، خواب آلودگی، درد سینه، افزایش یا کاهش فشارخون، تهوع، استفراغ، تشنگی مفرط، درد شکمی، ضعف و بی حسی از علایم عوارض داروی ارگوتامین است.
7.مصرف ارگوتامین در بیماران کلیوی، کبدی و زخم معده ممنوع است.
8.در دوران شیردهی با احتیاط می توان از ارگوتامین استفاده کرد اما در دوران بارداری مصرف این دارو ممنوع است.
9.اوج اثر این دارو یک تا سه ساعت پس از مصرف و سوخت ساز آن در کبد و دفع آن به وسیله صفرا صورت می گیرد.
10.مصرف همزمان این دارو با ایندرال و اریترومایسین، اختلالات دارویی در بدن ایجاد می نماید.
11.هنگام مصرف این دارو باید انتهاهای بدن از لحاظ سردی و گزگز انگشتان کنترل گردد و در صورت بروز چنین علایمی دارو را قطع کنید.
12.برای جلوگیری از علایم گوارشی، ارگوتامین را همراه یا بعد از غذا میل کنید. بعلاوه مصرف زیرزبانی این دارو جذب بهتر و سریع تری دارد.
13.داروی ارگوتامین را از دسترس بچه ها دور نگه دارید زیرا مصرف آن می تواند برای بچه ها مرگبار باشد.
14.پس از مصرف این دارو در محیط ساکت و آرام قرار گیرید و سعی کنید از محرک های نور و صدا اجتناب کنید و بعلاوه از صحبت کردن زیاد بپرهیزید.
15.در صورت مصرف بیش از حد داروی ارگوتامین، بیمار را گرم نگه دارید و وادار به استفراغ کنید یا با مراجعه به مراکز درمانی، معده اش را شستشو دهید.
منبع: راسخون